Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Jobman Workwear

Jobman Workwear ontwikkelt en produceert werkkleding met functioneel ontwerp en hoge kwaliteit voor professionele professionals. De missie van Jobman is professioneel werkende mensen te voorzien van werkkleding die voldoet aan alle eisen voor functionaliteit en bescherming zonder aan comfort in te boeten.

MW Bedrijfskleding Jobman workwear werkkleding

Jobman Workwear maakt werkkleding voor professionals

Jobman workwear ontwikkelt en produceert werkkleding met een eigentijds ontwerp van extreem hoge kwaliteit en prestaties voor professionals van alle beroepen. De missie van Jobman is om onze dragers kleding te bieden die aan al hun verwachtingen van functionaliteit, prestaties en bescherming voldoet, terwijl ze uiterst comfortabel en praktisch zijn om te dragen. Onze visie is om al onze klanten tevreden en trots te maken om elke dag Jobman Workwear te dragen.

Jobman Workwear is uitvoerig getest door vakmensen

De drager van werkkleding mag veeleisend zijn en dat is Jobman Workwear ook. De materialen worden eerst grondig getest in een laboratorium. Daarna wordt de kleding, op basis van de inbreng van professionele vakmensen, verder ontwikkeld. Vervolgens wordt de kleding uitgebreid op de werkvloer getest. Pas als Jobman én de professionals tevreden zijn wordt de bedrijfskleding in productie genomen.
MW Bedrijfskleding Jobman workwear werkkleding
MW Bedrijfskleding Esther Team

Benieuwd of Jobman Workwear wat voor jou is?

Maak een afspraak voor Jobman Workwear bij MW Bedrijfskleding

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou en je medewerkers? Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie. De koffie staat hier klaar! 

MW Bedrijfskleding Jobman workwear werkkleding

Functionele, comfortabele, moderne en duurzame werkkleding van Jobman Workwear

Werkkleding moet niet alleen functioneel zijn, het moet ook lekker zitten, zorgen voor een professionele uitstraling en duurzaam zijn. Hierdoor heb jij als professionele vakman er jarenlang plezier van. Wij spreken uit ervaring. Jobman Workwear is al sinds 1975 gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige werkkleding met de best mogelijke prijs/kwaliteitverhouding. Jobman levert de beste mogelijke kwaliteit omdat er veel tijd en geld geïnvesteerd wordt in eigen research en het toepassen van de nieuwste, milieu-verantwoorde methoden.

Ruim assortiment werkkleding in alle kleuren en maten

Jobman Workwear heeft een ruime en unieke collectie werkkleding voor alle beroepsgroepen. De kleding is geschikt voor automotive, facilitaire dienstverlening, transport en logistiek en meer. In de collectie vind je o.a. werkbroeken, werkjassen, werk t-shirts, werkpolo’s, truien en vesten en meer. Ook levert het merk prachtige en hoogwaarde hoge zichtbaarheidskleding. De kleding is geschikt voor dames en heren en verkrijgbaar in alle denkbare maten, zodat alle medewerkers in dezelfde werkkleding kan lopen. Ideaal!

MW Bedrijfskleding Jobman workwear werkkleding
MW Bedrijfskleding Jesper Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.
MW Bedrijfskleding showroom bedrijfskleding werkkleding Jobman

Voordelen van MW Bedrijfskleding

In onze showroom hebben we tot onze beschikking om te laten zien, passen en voelen. Daarnaast zijn er deskundigen die je kunnen helpen. Het voordeel van onze showroom is dat wij ook onze druk- en borduurstudio in huis hebben. Hierdoor kunnen we snel schakelen en het afstemmen op de klant zijn of haar wens(en).