247 Jeans

De perfecte jeans voor actieve professionals

247 Jeans biedt de ideale broek voor stoere mannen en vrouwen die elke dag optimaal willen benutten. Of je nu thuis bent, onderweg, of op het werk, 247Jeans levert topkwaliteit jeans die niet alleen opvallen door hun stijl, maar ook door hun comfort en duurzaamheid. Elk paar jeans is verrijkt met verrassende details en biedt het comfort dat nodig is om de hele dag actief te blijven. “Stevig en praktisch, stijlvol en comfortabel” zijn de kernwoorden die elke spijkerbroek van 247Jeans beschrijven.
Bekijk brochure

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een kernprincipe bij 247Jeans. Ze streven ernaar om hoogwaardige en eerlijk geproduceerde jeans te bieden. Elk model wordt uitgebreid getest op duurzaamheidseigenschappen zoals treksterkte, schuurweerstand, kleurvastheid en de effecten van wassen en drogen. 247Jeans maakt voortdurend duurzame keuzes binnen het bedrijf om hun ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Waarom 247 jeans bij MW bedrijfskleding?

247 Jeans is een merk dat zich onderscheidt door een brede collectie geschikt voor zowel dames als heren, beschikbaar in verschillende wassingen en stijlen. De jeans zijn ideaal voor professionals in sectoren zoals transport en logistiek, bouw, installatietechniek en facilitaire diensten. MW Bedrijfskleding kiest voor 247 Jeans vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbare leveringsprestaties en een groot assortiment dat aan de behoeften van diverse klanten voldoet.

Klantcase: Voorbeeld
“MW Bedrijfskleding sloot het beste aan bij onze wensen. We voelen ons betrokken bij de omgeving waarin wij werken. Bij onze huurders en woningzoekenden natuurlijk. Maar dat betekent ook dat als het kan, we het liefst samenwerken met bedrijven in de omgeving.”

Naam Achternaam – Functie Bedrijf

Voordelen MW