Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

247 Jeans

Is het tijd voor een nieuwe spijkerbroek? 247 jeans heeft een collectie die garant staat voor een perfecte pasvorm en kwaliteit.
Ready for work? Every day is your day with 247 Jeans!

247 jeans werkbroeken werkjeans

Een kwalitatieve werkjeans voor dames en heren

De stevige spijkerstof staat bekend om goede kwaliteit zodat de werkbroek ook onder zware omstandigheden heel blijven. De denimstoffen zijn voornamelijk gemaakt van 100% katoen wat resulteert in een langere levensduur van de werk jeans. Of je nu op kantoor zit of je werkt in een fabriek, de spijkerbroek gaat lang mee en beschermt je ook nog eens. Ook in de bouw biedt een spijkerbroek comfort maar ook veiligheid. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs. 

247 Jeans, voor iedere beenlengte een juiste spijkerbroek

De juiste spijkerbroek vinden blijft een ding. De perfecte beenlengte en passende maat. Of het nu een korte of lange beenlengte is een 247 Jeans is altijd op lengte. De spijkerbroeken hebben lengtematen van 30 t/m 36 in verschillende breedte maten.

247 jeans werkbroeken werkjeans
247 jeans werkbroeken werkjeans

De perfecte pasvorm met 247 Jeans

De collectie van 247 Jeans staat garant voor een perfecte pasvorm uit mooie duurzame doeken. De collectie bestaat uit verschillende modellen. MW Bedrijfskleding heeft een mooie selectie gemaakt van de Palm in verschillende kleuren en modellen, de Rose dames jeans en de perfecte werkspijkerbroek. Bekijk bijvoorbeeld eens de Palm S07 jeans, de Rose S17 of de Rhino spijkerbroek. Bekijk de brochure van 247 Jeans. 

MW Bedrijfskleding Jesper Team

Tijd voor een nieuwe spijkerbroek?

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.
247 jeans werkbroeken werkjeans

Voordelen van MW Bedrijfskleding

In onze showroom hebben we tot onze beschikking om te laten zien, passen en voelen. Daarnaast zijn er deskundigen die je kunnen helpen. Het voordeel van onze showroom is dat wij ook onze druk- en borduurstudio in huis hebben. Hierdoor kunnen we snel schakelen en het afstemmen op de klant zijn of haar wens(en).