Shoes For Crews

Meesters in Antislipschoenen

Shoes For Crews is dé expert in antislipschoenen sinds 1984, met een indrukwekkende collectie van meer dan 280 modellen voor mannen en vrouwen. Van sportief tot zakelijk, elke schoen belooft ultieme grip, comfort en stijl. Perfect voor iedereen in de horeca en zorg, waar veiligheid en comfort voorop staan.
Bekijk brochure

Innovatie aan je voeten

Met de slimme Tripguard-technologie van Shoes for Crews maak je soepel de overstap van gladde keukenvloeren naar tapijt, zonder struikelgevaar. Deze schoenen zijn niet alleen slipbestendig maar ook stijlvol en duurzaam, ontworpen om elke shift comfortabeler te maken.

Waarom Kiezen voor Shoes for Crews?

Bij MW Bedrijfskleding zijn we trots op onze selectie van Shoes for Crews, speciaal samengesteld voor de unieke eisen van horeca- en zorgpersoneel. Deze schoenen bieden niet alleen veiligheid en comfort maar ook stijl, wat ze een topkeuze maakt voor onze klanten in deze sectoren. Ontdek het verschil met Shoes for Crews en zet je beste beentje voor in veiligheid en stijl!
Klantcase: Voorbeeld
“MW Bedrijfskleding sloot het beste aan bij onze wensen. We voelen ons betrokken bij de omgeving waarin wij werken. Bij onze huurders en woningzoekenden natuurlijk. Maar dat betekent ook dat als het kan, we het liefst samenwerken met bedrijven in de omgeving.”

Naam Achternaam – Functie Bedrijf

Voordelen MW