Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Shoes For Crews

Shoes For Crews ontwerpt en produceert één van de grootste en meest uitgebreide productlijnen van antislipschoenen ter wereld.

MW bedrijfskleding shoes for crews werkschoenen horeca

De originele antislip schoenen van Shoes For Crews sinds 1984

Shoes For Crews ontwerpt en produceert één van de grootste en meest uitgebreide productlijnen van antislipschoenen ter wereld, met meer dan 280 modellen voor dames/heren in de categorieën sport, vrije tijd, officieel en veiligheid. De allerbeste antislipschoenen die in de hele sector worden erkend om hun grip, comfort, duurzaamheid, waarde en stijl. Wij zijn fan! Samen met Shoes for Crews hebben we een mooie selectie gemaakt speciaal voor de horeca.

Antisliptechnologie

Soms kan een grof profiel aan de neuzen van je schoenen struikelgevaar opleveren, daarom hebben ze de Tripguard gecreëerd. De lichte curve en het stevige profielpatroon zorgen ervoor dat je veilig en gemakkelijk overstapt van een gladde vloer naar tapijt en omgekeerd. Bescherming tegen struikelen, bestand tegen spatten en lichtgewicht.

MW bedrijfskleding shoes for crews werkschoenen horeca
Personeelsfoto MW Bedrijfskleding Team Dorien

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak voor Shoes For Crews bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.
MW Bedrijfskleding showroom bedrijfskleding werkkleding horeca kleding Shoes for Crews

Voordelen van MW Bedrijfskleding

In onze showroom hebben we tot onze beschikking om te laten zien, passen en voelen. Daarnaast zijn er deskundigen die je kunnen helpen. Het voordeel van onze showroom is dat wij ook onze druk- en borduurstudio in huis hebben. Hierdoor kunnen we snel schakelen en het afstemmen op de klant zijn of haar wens(en).