Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

James Harvest

De James Harvest Sportswear Collectie is gebaseerd op Amerikaanse collegemode en wordt gekenmerkt door een hoge kwaliteit. Aan het ontwerp wordt bijzonder hard gewerkt. Zo blijven de kleren functioneel én in de mode.

MW Bedrijfskleding James Harvest werkkleding bedrijfskleding

James Harvest Sportswear: Amerikaanse kleding in een Hollandse jas

Harvest biedt duurzame kleding van zeer hoge kwaliteit waardoor het erg comfortabel zit. Duizenden bedrijven werken al in de kleding van het in 1988 gestarte Amerikaanse bedrijf. Het merk heeft zich inmiddels verspreid over 26 landen en is een ware professional op het gebied van bedrijfskleding.

Fashion kledingmerk voor representatieve en casual bedrijfskleding

De James Harvest Sportswear-collectie is gebaseerd op Amerikaanse collegemode en wordt gekenmerkt door een hoge kwaliteit. De kleding blijft, dankzij de unieke ontwerpen, functioneel en in de mode. De kledingcollectie bestaat onder meer uit polo’s, truien, vesten, blouses en overhemden, t-shirts en pullovers voor dames en heren. De kleding is verkrijgbaar in kleuren als wit, donkerblauw, grijs, rood en zwart. Doordat de kleding in kleine en grote maten leverbaar is, is James Harvest Sportswear een prachtig merk om in te zetten als representatieve bedrijfskleding en promotionele bedrijfskleding.
MW Bedrijfskleding James Harvest werkkleding bedrijfskleding
MW Bedrijfskleding James Harvest werkkleding bedrijfskleding

James Harvest Sportswear: Amerikaanse kleding in een Hollandse jas

James Harvest Sportswear gelooft in klassiek design en kwaliteitsproducten, een concept dat nooit uit de mode gaat. Kwaliteit is hun manier om langdurig gebruik en duurzame consumptie te garanderen. Het is van zeer groot belang dat alle producten veilig zijn en dus geen gevaarlijke stoffen bevatten. Alle leveranciers van James Harvest Sportswear moeten voldoen aan de vereisten in de Restricted Substance List. Deze vereisten zijn dan ook vaak strenger dan de standaard wetgeving. Zo ben je er van verzekerd dat jouw producten op een goede, maatschappelijk verantwoorde manier worden geproduceerd.

Personeelsfoto MW Bedrijfskleding Team Dorien

Tijd voor nieuwe bedrijfskleding?

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.
MW Bedrijfskleding showroom promotioneel werkkleding bedrijfskleding

Voordelen van MW Bedrijfskleding

In onze showroom hebben we tot onze beschikking om te laten zien, passen en voelen. Daarnaast zijn er deskundigen die je kunnen helpen. Het voordeel van onze showroom is dat wij ook onze druk- en borduurstudio in huis hebben. Hierdoor kunnen we snel schakelen en het afstemmen op de klant zijn of haar wens(en).