James Harvest

Over James Harvest

James Harvest Sportswear is geïnspireerd op de klassieke Amerikaanse collegemode en biedt een breed scala aan kledingstukken van hoge kwaliteit, van T-shirts tot winterjassen, voor zowel dames als heren. Met een diversiteit aan kleuren en maten, staat James Harvest bekend om zijn functionele, modieuze ontwerpen die perfect zijn voor zowel representatieve als promotionele doeleinden. Of het nu gaat om polo’s, truien, blouses of overhemden, James Harvest Sportswear levert de perfecte mix van stijl en comfort voor elke branche, waaronder de horeca.
Bekijk brochure

Kwaliteit en duurzaamheid

Bij James Harvest Sportswear draait alles om duurzaamheid en langdurig gebruik. Elk kledingstuk wordt gemaakt met aandacht voor kwaliteit, wat zorgt voor een tijdloze uitstraling en een verminderde noodzaak tot frequente vervanging. Daarnaast zijn alle producten gegarandeerd veilig en vrij van gevaarlijke stoffen, aangezien James Harvest alleen werkt met leveranciers die voldoen aan strenge veiligheidsnormen, die vaak verder gaan dan de wettelijke eisen.

Waarom James Harvest bij MW Bedrijfskleding?

Wij kiezen voor James Harvest vanwege hun kwalitatieve en mooie assortiment dat een breed scala aan klanten aanspreekt binnen MW Bedrijfskleding. Hun uitgebreide collectie maakt het eenvoudig om voor elk teamlid, ongeacht de rol of branche, een passende outfit te vinden die zowel stijlvol als functioneel is.
Klantcase: Voorbeeld
“MW Bedrijfskleding sloot het beste aan bij onze wensen. We voelen ons betrokken bij de omgeving waarin wij werken. Bij onze huurders en woningzoekenden natuurlijk. Maar dat betekent ook dat als het kan, we het liefst samenwerken met bedrijven in de omgeving.”

Naam Achternaam – Functie Bedrijf

Voordelen MW