Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

De Berkel

Wie kiest voor de collecties beroepskleding of bedrijfskleding van De Berkel Bedrijfskleding, kiest voor een modieuze lijn bedrijfskleding die aan deze praktische eisen voldoet, de juiste uitstraling heeft en duidelijk herkenbaar is.

MW bedrijfskleding de berkel zorgkleding

Professionele zorgkleding van De Berkel

Wij verzorgen voor u het gehele traject van advies, ontwerp, productie en uitgifte. Elk individu of organisatie heeft zijn eigen normen en waarden. De Berkel is in staat om te vertalen waar uw organisatie voor staat in de kleding die uw medewerkers dragen. Door ons deze huisstijldragers te laten ontwerpen en vervaardigen, maken wij uw merk sterker en herkenbaar in de markt. Iedere medewerker is tenslotte het visitekaartje van uw merk of organisatie.

Het verhaal achter de medische kleding

De Berkel is marktleider in de gezondheidszorg Nederland met ruim 60 ziekenhuizen. Middels nauwe samenwerking tussen dealers en waspartijen zijn ze in staat om door middel van stock en customized artikelen in combinatie met hoogwaardige logistieke en service oplossingen de Benelux optimaal te bedienen. Naast de gezondheidszorg is De Berkel ook actief in de hospitality en business to business markt met klanten als Center Parcs, Van Der Valk, Spar en Colruyt.
MW bedrijfskleding de berkel zorgkleding
MW Bedrijfskleding Esther Team

Nieuwe zorgkleding van De Berkel

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou en je medewerkers? Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie. De koffie staat hier klaar! 

MW bedrijfskleding de berkel zorgkleding

Mix & Match opties van De Berkel

De budget-, comfort- en sportcollectie zijn standaard voorradige zorgjassen voor dames en unisex. Deze zorgjassen zijn uitgevoerd in wit, roze, blauw, paars, groen of een combinatie van meerdere kleuren. Het customized concept maakt het mogelijk om op basis van de budget-, comfort- en sportcollectie je eigen kledinglijn samen te stellen. Hierbij zijn niet alleen de stoffen, garens en logo’s variabel, maar tevens ook de mouwen, zakken en kragen zijn uitwisselbaar. Met het customized concept ontwerpt de kledinglijn voor je organisatie op maat. Met het Mix & Match-concept heeft De Berkel een oneindig speelveld gecreëerd waarmee voor de organisatie een eigen unieke bedrijfskleding collectie kunt samenstellen.

De overige collectie van De Berkel

Naast de custom made mogelijkheden voor tandartspraktijken, verpleeghuizen, thuiszorg en andere medische bedrijven heeft De Berkel nog meer in het assortiment. In het assortiment vind je o.a. zorgjassen voor dames en heren en moerne zorgpolo’s, waarbij een geweldige zorgbroek past met uitstekende pasvorm. De Berkel levert ook tandartsjassen en labjassen. De maatvoering van de kleding beslaat de maten XXS, XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL.
MW bedrijfskleding de berkel zorgkleding
Personeelsfoto MW Bedrijfskleding Team Dorien

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.
Zorgkleding De Berkel

Voordelen van MW Bedrijfskleding

In onze showroom hebben we tot onze beschikking om te laten zien, passen en voelen. Daarnaast zijn er deskundigen die je kunnen helpen. Het voordeel van onze showroom is dat wij ook onze druk- en borduurstudio in huis hebben. Hierdoor kunnen we snel schakelen en het afstemmen op de klant zijn of haar wens(en).