De Berkel

Over De Berkel

De Berkel Bedrijfskleding biedt een trendy en functionele collectie die professionaliteit en herkenbaarheid uitstraalt. Bij MW Bedrijfskleding helpen we je graag met het kiezen van de perfecte bedrijfskleding die aan al je praktische eisen voldoet.
Bekijk brochure

Professionele zorgkleding van De Berkel

Als marktleider in de Nederlandse gezondheidszorg, levert De Berkel een breed scala aan kleding, van ziekenhuiskleding, zorgkleding tot outfits voor hospitality. MW Bedrijfskleding ondersteunt je bij het gehele traject van advies tot levering, zodat de kleding naadloos aansluit bij je merkidentiteit.

Nieuwe zorgkleding opties

Met de Mix & Match mogelijkheden kun je je eigen bedrijfskleding samenstellen. Van budget- tot comfortcollecties en sportieve designs, alles is aanpasbaar aan je specifieke wensen. Kies uit een scala aan kleuren, stoffen, en aanpasbare designelementen zoals mouwen en kragen om je team een unieke look te geven.

Verken de collectie van De Berkel

Naast maatwerkoplossingen biedt De Berkel bij MW Bedrijfskleding een uitgebreide collectie standaard zorgkleding aan, inclusief speciale items voor tandartspraktijken en laboratoria. Met maten van XXS tot XXXL is er altijd een passende optie voor iedereen.
Klantcase: Voorbeeld
“MW Bedrijfskleding sloot het beste aan bij onze wensen. We voelen ons betrokken bij de omgeving waarin wij werken. Bij onze huurders en woningzoekenden natuurlijk. Maar dat betekent ook dat als het kan, we het liefst samenwerken met bedrijven in de omgeving.”

Naam Achternaam – Functie Bedrijf

Voordelen MW