Cottover

Breed Inzetbare Collectie

Met een assortiment dat varieert van T-shirts tot jassen en van hoodies tot handdoeken, biedt Cottover kleding die perfect past bij elk team en elke gelegenheid. Beschikbaar in diverse stijlen, kleuren en maten, is er voor ieder wat wils. Cottover combineert comfort met de zekerheid van ethisch verantwoorde productie.
Bekijk brochure

Duurzaamheid

Cottover onderscheidt zich met een volledig duurzame collectie die zich richt op ethiek en milieubewustzijn in elke vezel. Het merk maakt uitsluitend gebruik van 100% biologisch en Fairtrade gecertificeerd katoen, vrij van schadelijke chemicaliën, pesticiden of synthetische meststoffen die vaak voorkomen in de traditionele katoenteelt. Deze aanpak vermindert significant de ecologische impact van hun kledingproductie.

Waarom kiezen voor Cottover?

Bij MW Bedrijfskleding kiezen we voor Cottover vanwege hun voortdurende inzet voor duurzaamheid en kwaliteit. Het is de ideale keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar promotionele kleding die zowel stijlvol als verantwoord is.
Klantcase: Voorbeeld
“MW Bedrijfskleding sloot het beste aan bij onze wensen. We voelen ons betrokken bij de omgeving waarin wij werken. Bij onze huurders en woningzoekenden natuurlijk. Maar dat betekent ook dat als het kan, we het liefst samenwerken met bedrijven in de omgeving.”

Naam Achternaam – Functie Bedrijf

Voordelen MW