Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Cottover

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, ook in bedrijfskleding. Ga voor duurzaamheid met de kleding van Cottover.
Kies uit een ruim assortiment in verschillende kleuren en maten. 

MW Bedrijfskleding duurzame bedrijfskleding werkkleding Cottover

Ga voor duurzaamheid en kies voor Cottover!

De werkkleding die wij dragen heeft invloed op het milieu en onze gezondheid. Daarnaast heeft het ook invloed op de arbeidsomstandigheden van verschillende werknemers wereldwijd. Cottover vindt dit erg belangrijk en is daarom met een duurzame bedrijfskleding lijn gekomen. Cottover is gecertificeerd met erkende labels die allemaal streven het milieu te verbeteren, eerlijke handel te waarborgen en armoede te bestrijden.

Cottover maakt gebruik van biologisch katoen

Alle kledingstukken van het merk zijn gemaakt van een hoge kwaliteit met lange, gladde en zachte vezels. Er is geen gebruik gemaakt van synthetische pesticiden tegen insecten en schimmels, er zijn geen chemische meststoffen gebruikt en tot slot is er geen gebruik gemaakt van genetische gemodificeerde gewassen. Dus kies voor een duurzaam product voor jouw bedrijf! Eerlijke kleding met een goed gevoel. 

MW Bedrijfskleding duurzame bedrijfskleding werkkleding Cottover
MW Bedrijfskleding Jesper Team

Ga jij voor duurzaamheid?

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou en je medewerkers? Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie. De koffie staat hier klaar! 

MW Bedrijfskleding Cottover duurzame bedrijfskleding werkkleding

Voordelen van MW Bedrijfskleding

In onze showroom hebben we tot onze beschikking om te laten zien, passen en voelen. Daarnaast zijn er deskundigen die je kunnen helpen. Het voordeel van onze showroom is dat wij ook onze druk- en borduurstudio in huis hebben. Hierdoor kunnen we snel schakelen en het afstemmen op de klant zijn of haar wens(en).