Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Greiff Bedrijfskleding

Greiff bedrijfskleding is een toonaangevende bedrijf die producenten verkoopt met betrekking tot de beroepskleding in de dienstverlenings-, hotel-, en horecabranche. Greiff hecht zich aan traditie, maar zijn tevens toch uiterst innovatief en modern.

MW bedrijfskleding greiff representatieve kleding werkkleding

Traditioneel, onmisbaar, stijlvol en innovatief

Greiff biedt al meer dan 200 jaar kwaliteit en stijl. Het hoofdkantoor is gevestigd in Bamberg en zijn één van de toonaangevende fabrikanten in bedrijfskleding. Zo heeft Greiff verschillende lijnen voor verschillende sectoren zoals de dienstensector, hotels en de foodservice-industrie. Het bedrijf was zich al vroeg bewust van haar afkomst, maar is ook innovatief en modern.

Steeds meer bedrijven kiezen voor kleding van Greiff Bedrijfskleding

Ten eerste omdat ze een goede indruk willen maken, en ten tweede omdat ze de teamgeest en het gevoel van eigenwaarde van hun medewerkers willen versterken. De modulaire catalogus bevat kleding voor mannen en vrouwen en de verschillende stukken kunnen vrijwel onbeperkt worden gemengd en gecombineerd. De Premium, Modern, Casual, Basic en Outdoor collecties zijn de ideale combinatie van mode en functionaliteit en voorzien in een breed scala aan verschillende vereisten. Ze vertegenwoordigen allemaal veel waar voor hun geld.
MW bedrijfskleding greiff representatieve kleding werkkleding
MW Bedrijfskleding Janny Team

Ga voor een representatieve uitstraling met Greiff bedrijfskleding

Maak een afspraak voor Greiff Bedrijfskleding bij MW Bedrijfskleding

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou en je medewerkers? Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie. De koffie staat hier klaar! 

MW bedrijfskleding greiff representatieve kleding werkkleding

Tijdloze snitten voor een slimme uitstraling

Hoogwaardige dienstverleners zoals banken, verzekeringsmaatschappijen en touroperators willen dat hun medewerkers er goed uitzien. De Premium collectie van Greiff vinkt alle juiste vakjes aan. De tijdloze, modieuze ontwerpen zijn net zo indrukwekkend als de perfecte afwerking en bi-stretch stof, die zeer duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is. De grootste verzameling bedrijfskleding in Europa biedt u een uniek niveau van keuze: een modulair systeem met drie verschillende pasvormen en 22 stijlen in maar liefst zeven kleuren.

Casual vrijdag of elke dag basic

Representatieve bedrijfskleding moet niet alleen functioneel zijn, het moet ook lekker zitten, zorgen voor een professionele uitstraling en duurzaam zijn. De @Work collectie van Studio Anneloes bestaat uit een ruim assortiment van blazers, blouses en overhemden, tops, broeken en een rok. Daarnaast heeft de collectie een ruim pasbereik van XXS tot 3XL. De kleding is bijvoorbeeld geschikt voor een hotel, kapsalon, receptie, schoenenwinkel of beauty salon.
MW bedrijfskleding greiff representatieve kleding werkkleding
MW Bedrijfskleding Jesper Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak voor Greiff Bedrijfskleding bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.
MW Bedrijfskleding Greiff representatieve bedrijfskleding werkkleding

Voordelen van MW Bedrijfskleding

In onze showroom hebben we tot onze beschikking om te laten zien, passen en voelen. Daarnaast zijn er deskundigen die je kunnen helpen. Het voordeel van onze showroom is dat wij ook onze druk- en borduurstudio in huis hebben. Hierdoor kunnen we snel schakelen en het afstemmen op de klant zijn of haar wens(en).