Greiff

Jouw partner voor elke werkdag

Maak kennis met Greiff, waar stijl hand in hand gaat met functionaliteit. Of je nu in de horeca werkt, in de medische sector, of een zakelijke professional bent, Greiff heeft alles wat je nodig hebt om er goed uit te zien en je goed te voelen. Van strakke kostuums tot functionele werkkleding, Greiff biedt kwaliteit en stijl voor professionals in alle sectoren. Voel je zelfverzekerd en zie er geweldig uit, dat is wat Greiff belooft en levert.
Bekijk brochure

Duurzaam en Doordacht

Bij Greiff draait alles niet alleen om er goed uitzien, maar ook om goed doen. Dankzij hun inzet voor duurzame productiemethoden en milieuvriendelijke materialen, helpt elk kledingstuk van Greiff niet alleen jou er beter uit te zien, maar ook de planeet een beetje groener te maken.

Waarom Greiff bij MW Bedrijfskleding?

Ons brede assortiment van Greiff is speciaal geselecteerd om aan de hoge eisen van representatieve kleding te voldoen. Ideaal voor management, beveiliging en facilitaire teams. Greiff biedt verscheidenheid en stijl die onze klanten nodig hebben om hun beste beentje voor te zetten.

Brochures Greiff

Bekijk brochure
Bekijk brochure
Klantcase: Voorbeeld
“MW Bedrijfskleding sloot het beste aan bij onze wensen. We voelen ons betrokken bij de omgeving waarin wij werken. Bij onze huurders en woningzoekenden natuurlijk. Maar dat betekent ook dat als het kan, we het liefst samenwerken met bedrijven in de omgeving.”

Naam Achternaam – Functie Bedrijf

Voordelen MW