Greiff Bedrijfskleding

Greiff is een toonaangevende bedrijf die producenten verkoopt met betrekking tot de beroepskleding in de dienstverlenings-, hotel-, en horecabranche. Greiff hecht zich aan traditie, maar zijn tevens toch uiterst innovatief en modern. Een goed voorbeeld van de creativiteit van Greiff  zijn de machine- wasbare kostuums, die zij zelf ontwikkeld hebben. Onderstaand ziet u een greep uit het assortiment.

Greiff Premium

Moderne dienstverleners zoals banken, verzekingsmaatschappijen en toeristische bedrijven, kiezen vaak voor Premium van Greiff. Deze collectie maakt indruk door een modieuze en toch tijdloze lijnvoering, een perfecte afwerking en de verwerking van een superieure Bi-Stretch-kwaliteit met een lange levensduur en zeer onderhoudsvriendelijk is.

Greiff Cuisine

Het succesconcept van de keukenkleding is eenvoudig: zoals het in de keuken ook is, alleen de beste grondstoffen worden ingezet. Zo gebruiken zij voor de chefkoksjassen uit de Cuisine Suprime alleen de beste katoenkwaliteiten. De klanten die niet alleen kijken naar de kwaliteit maar ook letten op de prijs, vinden in de Cuisine Classic het juiste recept.

Greiff Basic

Overal waar bedrijfskleding wordt blootgesteld aan bepaalde, sterk belastende werkzaamheden, bijvoorbeeld bij transportbedrijven, veiligheidsdiensten en in de horeca, is de Basic Collectie bijzonder populair. De modulaire collectie van acht modellen in drie kleuren, biedt vele combinaties en is uiterst slijtvast. Alle modellen zijn gemaakt van zuiver scheerwol, polyester en elastaan en dat zijn bijzonder goed bestand tegen slijtage, zijn water- en vuilafstotend en volledig wasbaar. Uiteraard bieden wij ook bij deze collectie, de bijpassende shirts en blouses van GREIFF aan.

Downloads