Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

TurnGroep Noord organiseert het MW Bedrijfskleding TurnToernooi

TurnGroep Noord organiseert het MW Bedrijfskleding TurnToernooi

Op zaterdag 10 en zondag 11 maart organiseert TurnGroep Noord in samenwerking met het KNGU een turntoernooi. En niet zomaar een toernooi. Nee, het MW Bedrijfskleding TurnToernooi. En daar zijn wij best een beetje trots op! Alle turnsters en trainers zien er aangenaam herkenbaar uit in de prachtige sportpakken van ERIMA. Ook de vrijwilligers van het toernooi zijn goed te herkennen in de door MW Bedrijfskleding gesponsorde t-shirts.

MW Bedrijfskleding Turntoernooi

Landelijke kwartfinale turnen voor dames

Tijdens het MW Bedrijfskleding TurnToernooi komen de dames aanbod uit de tweede en derde divisie voor de landelijke kwartfinale. Het prachtige evenement vind plaats in Sportcentrum De Hullen aan de Ceintuurbaan Zuid 6 in Roden. De entree is €3,00 tot 12 jaar en €5,00 voor 12 jaar en ouder. Kom dus 10 en 11 maart naar het MW Bedrijfskleding TurnToernooi voor twee dagen lang turnen op hoog niveau! Kijk voor meer informatie op de website van TurnGroep Noord.

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid