Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Ontdek de traditionele looks van een barbier

mw bedrijfskleding barbierskelding kledij barbieren barber barbier met schort

De barbier is helemaal terug van weggeweest! Mannen kunnen hier terecht voor klassieke coupes als pompadours, flattops en contouren terwijl ze genieten van een ijskoud biertje of een glas whiskey in één van de traditionele barbiersstoelen. Vrouwen zijn niet welkom. Bij een bezoek aan de barbershop ga je terug in de tijd en krijg je het idee dat Thomas Shelby ieder moment binnen kan lopen.

 

mw bedrijfskleding barbierskelding kledij barbieren barber barbier met schort

Representatieve look met een traditionele touch

De stijl van een barbier is moeilijk te omschrijven, maar aan de basis van de look ligt vaak een wit overhemd. Het overhemd kan gecombineerd worden met een representatief zwart of grijs gilet of stoere en traditionele bretels. Daarnaast wordt er vaak gekozen voor een zwarte vlinderstrik of een opvallende das. Hippe en handgemaakte leren herenschoenen maken de look compleet.

mw bedrijfskleding barbierskelding kledij barbieren barber barbier met schort

Modern en robuust dankzij de combinatie van denim en leer

Denim en leer hebben allebei een fantastische eigenschap. Hoe ouder het wordt, hoe meer het gaat leven. Hierdoor krijgen moderne spijkeroverhemden en stoere lederen halterschorten een unieke en robuuste uitstraling. Daarnaast is denim tegenwoordig niet alleen in de klassieke blauwe kleur te krijgen. Ook verkrijgbaar in: grijs, zwart, bruin of de trendkleur van dit moment, olijfgroen.

mw bedrijfskleding barbierskelding kledij barbieren barber barbier met schort

Casual kleding met een kaki of legergroen halterschort

Daarnaast is er nog de casual look die kan bestaan uit een fashionable t-shirt of polo in combinatie met een polyester katoen en halterschort in geelbruin kaki of legergroen. Het halterschort is ook erg tof in combinatie met een representatief wit overhemd trouwens! Eén ding is zeker: de barbier is altijd aangenaam herkenbaar en daar houden wij wel van.

 

De klassieke barbiersjas van Schorem Barbers

Last but not least is er ook nog de klassieke look van Nederlands bekendste barbershop uit Rotterdam: Schorem Barbier. De barbieren dragen een strakke witte zorgjas met zakken en een herkenbare geborduurd logo op de rechterzijde van hun borst. Op de linker borst bevindt zich een handig borstzak waar meerdere scharen en kammen in passen. Naast de klassieke coups zijn de heren ook bekend van het bekende Reuzel pomade. Wil jij graag de barber look terug laten komen in jouw barbershop? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs of kom langs in onze showroom

 

 

MW Bedrijfskleding Esther Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.