Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Hoe kies je een goede werkbroek?

MW Bedrijfskleding werkbroek Projob werkkleding

Waar moet een goede werkbroek vandaag de dag aan voldoen? Werkkleding is niet alleen meer voor de veiligheid, maar ook mode. Het moet comfortabel zijn, veilig en duurzaam. En vergeet ook niet: het moet er stoer uitzien! Maar aan welke eisen moet een werkbroek aan voldoen voor jouw werk?

MW Bedrijfskleding werkbroek Projob werkkleding

Wat is het verschil tussen een veiligheidsbroek en een werkbroek?

We beginnen bij het begin. Het belangrijkste is dat je moet weten of jouw werk wettelijk veiligheidskleding vereist of algemene werkkleding voldoende is. Werkkleding moet uiteraard veilig zijn, maar soms zijn er extra normen of certificeringen nodig.

Kwalitatieve werkbroeken van Projob Workwear zijn zeker en veilig om verschillende werkzaamheden mee uit te voeren. Dat is het belangrijkste aspect: dat het iemand beschermt tijdens het uitoefenen van zijn of haar job. Ook voor werkbroeken zijn er specifieke vereisten passen bij verschillende beroepen.

Voorbeelden:

  • Extra versteviging van de werkbroek voor de bouwsector. Bijvoorbeeld: aan de knieën, wanneer medewerkers veel op hun knieën werken.
  • Extra zichtbaarheid voor mensen die buitenwerkzaamheden uitvoeren, zoals installateurs of elektriciens.
  • Extra bescherming tegen bepaalde stoffen.

Belangrijk om even over na te denken voor je een werkbroek kiest:

  • Naar welke pasvorm ben je op zoek? De juiste pasvorm is enorm belangrijk, afhankelijk van het werk dat je uitvoert. Heb je graag wat extra bewegingsruimte? Dan kan een stretch stof extra handig zijn.
  • Heb je opbergruimte nodig? Denk bijvoorbeeld aan (afneembare) spijkerzakken of bevestig mogelijkheden voor tools.
  • Heeft je werkbroek versteviging nodig? Afhankelijk van het werk die je uitvoert, kan het nodig zijn om extra bescherming in te bouwen. Denk aan kniebescherming.
  • Wil je extra zichtbaar zijn en is een Hi-Vis werkbroek nodig? Hi-Vis staat staat voor hoge visibiliteit.
MW Bedrijfskleding werkbroek Projob werkkleding

Maak een afspraak met één van onze adviseurs

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van werkkleding en werkbroeken? In onze showroom bieden we verschillende modellen aan van Projob Workwear. Maak een afspraak met één van onze adviseurs en laat je adviseren.

MW Bedrijfskleding Esther Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.