Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Logo plaatsen bedrijfskleding

MW Bedrijfskleding Borduren Landal

Herkenbaar? Help! Waar plaats ik nou mijn logo? Een zichtbaar logo op de werkkleding van jou en je medewerkers kan een groot verschil maken voor je bedrijf. De herkenbaarheid van het bedrijf zal toenemen wanneer werknemers een logo op de kleding dragen. Bij MW Bedrijfskleding hebben wij onze eigen borduur- en drukstudio. 

MW bedrijfskleding bedrukken proces

Wat is het verschil tussen borduren en bedrukken?

Het voordeel van borduren is dat het nooit van de kleding af zal gaan. Hierdoor wordt vaak gekozen voor borduren bij kleding die lang gebruikt zal worden. Daarnaast heeft borduren vaak een luxueus aanzien en wordt daarom vaak gekozen bij bedrijfskleding met een grote representatieve uitstraling. T-shirts en andere dunne kleding zijn hier een uitzondering op. Het bedrukken van bedrijfskleding wordt vaak gekozen bij een korte periode van de kleding. Dit maakt bedrukken vooral interessant bij werkkleding, promotiekleding en sportkleding. Ook wanneer je een logo hebt met fijne lijnen of kleine letters, is bedrukken een betere keuze dan een geborduurd logo. Kortom met drukken kun je meer details weergeven. 

 

 

Borduren werkkleding bedrijfskleding logo MW Bedrijfskleding

Waar kan ik mijn logo het beste plaatsen?

Je hebt bedrijfskleding uitgezocht bij ons in de showroom of bij jou op locatie. Nu is het tijd voor jouw logo. De positie van jouw logo is alles bepalend. Maar wat is er mogelijk? De locatie van het logo wordt bepaald aan de hand van verschillende factoren. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar waar het logo het langst meegaat en of het product niet wordt beschadigd bij het aanbrengen van het logo. Voor elk product is dit weer anders. 

De volgende posities zijn vaak mogelijk: 

 • Logo op linkerborst 
 • Logo op rechterborst 
 • Logo op rug 
 • Logo op nek 
 • Logo op bovenbeen
 • Logo op kontzak 
 • Logo op broekspijp 

Hoe gaat het nu in z'n werk? 

 1. Je maakt een afspraak met één van onze adviseurs in de showroom of op locatie.
 2. Je kiest de gewenste bedrijfskleding uit.
 3. Je kiest voor logo bedrukken of borduren. 
 4. De posities van de logo’s worden samen met onze adviseur bepaald.  
 5. Heb je gekozen voor borduren? Dan zetten we jouw logo om naar een borduurkaart. 
 6. We sturen jou een digitale en tastbare proef op van jouw borduur sample. 
 7. Na goedkeuring van de proef gaan wij aan de slag. 
 8. Heb je gekozen voor bedrukken? Dan vragen wij de transfers voor je aan. Zodra wij deze binnen hebben gaan we voor je aan de slag! 
MW Bedrijfskleding Esther Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.