Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Wat zijn de voordelen van een bedrukt logo op bedrijfskleding?

MW bedrijfskleding drukken logo transferdruk

Professionele werkkleding zorgt ervoor om als bedrijf aangenaam herkenbaar te zijn. Bedrukte werkkleding zorgt niet alleen voor een professionele en herkenbare uitstraling, het personeel krijgt hierdoor ook een gevoel van betrokken- en saamhorigheid binnen het bedrijf. In deze blog lees je wat de voordelen zijn van een bedrukt logo. Lees ook wat de voordelen zijn van een geborduurd logo.

MW Bedrijfskleding Drukken logo bedrukken

Waarom bedrukte bedrijfskleding?

Vaak wordt gekozen voor het bedrukken van bedrijfskleding bij een kortere periode van de kleding. Dit maakt bedrukken vooral interessant bij werkkleding, promotiekleding en sportkleding. Ook wanneer je een logo hebt met fijne lijnen of kleine letters, is bedrukken een betere keuze dan een geborduurd logo. Daarnaast is bedrukken vaak goedkoper, gedetailleerder én sneller leverbaar dan borduren. Alle kleuren zijn mogelijk voor het bedrukken van een logo.

MW bedrijfskleding drukken logo transferdruk

Bedrijfskleding is belasting aftrekbaar

Het aanschaffen van promotionele bedrijfskleding kan als fiscale aftrekpost worden opgevoerd. Om van deze mogelijkheid gebruik te maken zijn er wel voorwaarden verbonden. Een van de voorwaarden om de BTW aftrekbaar te maken van de kleding is een dat het logo minimaal 70cm2 moet zijn (totaal) en dat het verwijst naar het bedrijf, merk of evenement. Het logo mag opgesplitst worden.

Bedrukken bij MW Bedrijfskleding

Voor het bedrukken van kleding maken wij gebruik van onze eigen drukstudio. Dat maakt ons flexibel naar onze klanten én zorgt ervoor dat we de kwaliteit van het drukwerk kunnen bewaken. Veel van onze klanten vragen naar bedrijfskleding, sportkleding en promotionele kleding met transfer-druk. Deze transfers hebben wij daarom altijd op voorraad zodat we de bedrukte bedrijfskleding snel kunnen leveren. Laat je inspireren in onze showroom in Leek en maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs.

MW Bedrijfskleding Esther Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.