Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Wat zijn de voordelen van een geborduurd logo op bedrijfskleding?

MW_Bedrijfskleding_Borduurstudio

Om aangenaam herkenbaar te zijn als bedrijf is het een goede keuze om de bedrijfskleding te voorzien van een geborduurd logo. Een geborduurd logo op bedrijfskleding zorgt niet alleen voor een professionele en herkenbare uitstraling, het personeel krijgt hierdoor ook een gevoel van betrokken- en saamhorigheid binnen het bedrijf. Lees ook wat de voordelen zijn van een bedrukt logo.

MW Bedrijfskleding Borduurstudio Borduren logo

Waarom een geborduurd logo op bedrijfskleding?

Geborduurde logo’s kunnen in alle kleuren geborduurd worden. Het voordeel van borduren ten opzichte van een bedrukt logo is dat het niet zal verkleuren en nooit van de kleding af zal gaan. Of het nou gaat om het borduren van overhemden, jassen, schorten, shirts, truien, vesten of broeken, een geborduurd logo is duurzaam en kwalitatief de beste keuze.

MW bedrijfskleding drukken logo transferdruk belastingvoordeel logo borduren

Bedrijfskleding is belasting aftrekbaar

Het aanschaffen van promotionele bedrijfskleding kan als fiscale aftrekpost worden opgevoerd. Om van deze mogelijkheid gebruik te maken zijn er wel voorwaarden verbonden. Een van de voorwaarden om de BTW aftrekbaar te maken van de kleding is een dat het logo minimaal 70cm2 moet zijn (totaal) en dat het verwijst naar het bedrijf, merk of evenement. Het logo mag opgesplitst worden.

MW Bedrijfskleding Borduren Landal

Borduren bij MW Bedrijfskleding

MW Bedrijfskleding is dé specialist in bedrijfskleding. MW Bedrijfskleding is één van de weinige leveranciers van bedrijfs- en promotionele kleding met een eigen borduurstudio. Omdat wij het borduren van bedrijfskleding zelf doen, zijn we flexibel en hebben we permanente bewaking op de kwaliteit van het borduren van logo’s. Voordat wij beginnen met het borduren doorlopen wij ons borduurproces. Laat je inspireren in onze showroom in Leek en maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs.

MW Bedrijfskleding Esther Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.