Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Recycled Chefwear van Chaud Devant

Chaud Devant presenteert met trots haar nieuwe collectie: de Recycled Chefwear collectie. Een kledinglijn die gemaakt is van 100% gerecyclede materialen. De kleding is gemaakt van onder andere oude koksbuizen en ander horecatextiel. Chaud Devant streeft naar een steeds duurzamere bedrijfsvoering en de introductie van deze collectie past dan ook perfect in de missie om de ecologische footprint te verminderen.

De Recycled Chefwear collectie bestaat uitsluitend uit hoogwaardig gerecyclede materialen. De nieuwe kledinglijn ontstaat door ingeleverd horeca textiel te vervezelen en te combineren met andere gerecyclede vezels.

  • 15% van de uiteindelijke stof bestaat uit gerecycled horeca textiel
  • 52% bestaat uit gerecycled PET polyester
  • 33% uit gerecycled katoen

Een veelzijdige en circulaire collectie bestaande uit onder andere een witte koksbuis, schorten, sloven en t-shirts ineen mooie blauw/grijze kleur met de naam blue melêe. Met deze unieke kleur creëer je een stijlvolle look die perfect samengaat met andere items uit de collectie van Chaud Devant.

De artikelen uit de Recycled Chefwear collectie zijn vanaf september beschikbaar.

MW Bedrijfskleding Esther Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.