Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

De verschillen tussen borduren en bedrukken van bedrijfskleding

MW Bedrijfskleding Borduurstudio Borduren logo

Promotionele bedrijfskleding is een goede manier om aangenaam herkenbaar te zijn als bedrijf. Het laten borduren of bedrukken van bedrijfskleding is een veelgebruikte manier om de kleding van een tekst, beeld of boodschap te voorzien. In deze blog lees je wat de verschillen zijn tussen het borduren en bedrukken van bedrijfskleding.

MW bedrijfskleding drukken logo transferdruk

Verschil tussen borduren en bedrukken

Om de bedrijfskleding van een logo te voorzien, kan er gekozen worden tussen bedrukken en borduren. Bij bedrukken van kleding maken wij gebruik van onze eigen drukstudio. Veel van onze klanten vragen naar bedrijfskleding, sportkleding en promotionele kleding met transfer-druk. De logo’s worden met een drukproces door middel van hitte op de kleding bedrukt. Ook voor het borduren hebben wij onze eigen borduurstudio. Bij het borduren van bedrijfskleding wordt doormiddel van naald en draad het logo direct op de kleding aangebracht. Door de gebruikte materialen en methodes is borduren duurzamer en kwalitatief beter dan bedrukken.

MW bedrijfskleding drukken logo transferdruk belastingvoordeel logo borduren

Bedrijfskleding borduren of bedrukken?

Het voordeel van borduren is dat het nooit van de kleding af zal gaan. Hierdoor wordt vaak gekozen voor borduren bij kleding die lang gebruikt zal worden. Daarnaast heeft borduren vaak een luxueus aanzien en wordt daarom vaak gekozen bij bedrijfskleding met een grote representatieve uitstraling. T-shirts en andere dunne kleding zijn hier een uitzondering op. Omdat hier de borduring niet altijd goed kan hechten en dus los kan laten, is bedrukken hier de betere optie.

Het bedrukken van bedrijfskleding wordt vaak gekozen bij een korte periode van de kleding. Dit maakt bedrukken vooral interessant bij werkkleding, promotiekleding en sportkleding. Ook wanneer je een logo hebt met fijne lijnen of kleine letters, is bedrukken een betere keuze dan een geborduurd logo. Daarnaast is bedrukken vaak goedkoper, gedetailleerder én sneller leverbaar dan borduren.

MW Bedrijfskleding Drukken logo bedrukken

De specialist in het borduren én bedrukken van bedrijfskleding

In onze eigen borduuratelier en drukstudio borduren en bedrukken wij beroepskleding met logo’s, namen en opdrukken. Onze adviseurs denken graag met je mee en geven persoonlijk advies om samen met jouw tot het beste resultaat te komen. Onze adviseurs hebben de kennis en specialiteiten in huis om iedere keer weer een unieke collectie samen te stellen die volledig aansluit op de huisstijl van jouw bedrijf. Eigenlijk is alles bij ons maatwerk. En laat dat nou ook net onze passie zijn, bedrijfskleding op maat. Laat je door ons inspireren en wij verrassen jou met een mooi concept.

MW Bedrijfskleding Esther Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.