Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

Horecatrends 2020

Horecatrends 2020

Medewerkers moeten voor de gasten duidelijk herkenbaar zijn en bedrijfskleding helpt hierbij. Het personeel is namelijk het visitekaartje van je bedrijf en daarbij is uniformiteit erg belangrijk. Maar wat is nou belangrijk bij horeca kleding? De kleding moet representatief zijn, passen bij het concept, de fit van de kleding, de kleding moet bestand zijn tegen vlekken, makkelijk wasbaar zijn en strijk vriendelijk. Een hele lijst waar je op moet letten.

Vanaf het begin van MW Bedrijfskleding werken wij met de horecabranche. Met het POCO concept bedienden we toen destijds vele klanten in de horeca. Daarnaast voeren wij nu ook de merken Le Nouveau Chef en Chaud Devant in deze branche. Door al die jaren actief deel te nemen aan diverse horeca beurzen in heel Nederland hebben we een sterke naam neergezet als leverancier in horeca bedrijfskleding. De afgelopen 20 jaar heeft dat geresulteerd dat we in Noord-Oost Nederland marktleider zijn in horecakleding. De horeca zal altijd een belangrijke doelgroep blijven binnen MW, de diversiteit, de vele concepten, de gastvrijheid en gezelligheid bij horecaondernemers past heel erg goed bij MW Bedrijfskleding.

Van een denim overhemd naar een netter overhemd

De afgelopen jaren was er veel vraag naar denim in blouses en overhemden. De adviseurs van MW bedrijfskleding verwachten dat de vraag naar denim blouses het komend jaar gaat afnemen en dat de vraag naar nettere overhemden en blouses gaat toenemen. Denk hierbij aan de blouses van Le Nouveau Chef of J.Harvest & Frost.

Sloven en halterschorten

De sloven en halterschorten zijn de laatste jaren belangrijker kledingstukken geworden in plaats van dat ze enkel en alleen ter bescherming en praktisch waren. De materialen die hiervoor worden gebruikt zijn belangrijk geworden. Denim en canvas in combinatie met andere materialen zien we steeds meer terug. Met vele opbergmogelijkheden maakt dit vaak tot een opvallend kledingstuk passend gemaakt bij vele verschillende concepten die er op dit moment in de horeca zijn.

Duurzaamheid

Daarnaast krijgt duurzaamheid steeds meer een belangrijke rol in bedrijfskleding. Binnen de lijn van Le Nouveau Chef hebben we de Green Choice lijn. Als je kiest voor een Green Choice product, dan kies je voor uitmuntende kwaliteit en voor duurzaamheid. Le Nouveau Chef vindt het erg belangrijk om bij te dragen aan een duurzame wereld. Le Nouveau Chef wil er alles aan doen om de natuurlijke bronnen zo weinig mogelijk te belasten en produceert daarom uitsluitend in Europa en gebruikt alleen stoffen van Europese fabrikanten. Le Nouveau Chef is er samen met partners in geslaagd kwalitatief, hoogwaardige buizen en overhemden te produceren die ontwikkeld zijn met duurzame stoffen.

MW_Bedrijfskleding_duurzaamheid

Custom made

Horecakleding dat volledig aansluit op de huisstijl zien we ook steeds meer terugkomen in 2020. De horeca kleding van POCO past hier perfect bij. Met de duizend-en-een mogelijkheden van POCO bedrijfskleding kunnen wij kleding volledig op maat maken. Met een ruime keus aan blouses, polo’s, koksbuizen, schorten en sloven in meer dan 75 verschillende kleuren en stoffen komen we altijd tot een passende oplossing. Kies uit stoer en modern denim, katoen of stoer leer. Met of zonder stretch. Ook in de modellen is een ruime keus. Ga je voor een moderne slim fit of toch voor een standaard regular fit? Met één, twee of zonder borstzakken? Lange of korte mouw en met of zonder lummel?

Ben je na het lezen van deze blog nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor bedrijfskleding op maat voor jouw horecazaak? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak of bezoek onze showroom.

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid