Promotionele T-shirts

Het meest populaire kledingstuk voor promotionele doeleinden zijn de promotionele T-shirts. Deze T-shirts hebben de perfecte pasvorm en zijn in meer dan 50 kleuren verkrijgbaar.

Promotionele t-shirts zijn de basis van promo kleding

Het klassieke T-shirt is het best verkopende promotionele kledingstuk in onze collectie. Deze T-shirts hebben een perfecte pasvorm voor dames, heren, kinderen en unisex. Het bekende t-shirt is in in meer dan 50 kleurtinten verkrijgbaar. Alleen al van de kleur blauw zijn vijf verschillende tinten. Daarnaast hebben ook de rode, groene, grijze, bruine en paarse kleuren meerdere tinten. Hierdoor is het ook mogelijk om oranje, roze, en groen te leveren. De felle kleuren maken een t-shirt ideaal voor promotionele doeleinden. Naast de fellere kleuren zijn de shirts ook leverbaar met een accentkleur. Door twee kleuren te combineren kunnen we de shirts nog beter aansluiten op de huisstijl.

Een t-shirt heeft meer mogelijkheden dan een opvallende kleur

Naast de felle kleuren hebben de shirts ook verschillende pasvormen. De slim fit, regular fit en modern fit zorgen ervoor dat de shirts passend zijn voor jong en oud, groot en klein. Ook de reuze tussen een ronde hals en V-hals is een optie. T-shirts hebben tevens een hoog absorberend vermogen en nemen vocht en vuil op. Onze promo shirts zijn van hoge kwaliteit en slijt- en kleurvast. Ideaal voor het promoten van een bedrijf, merk of evenement of beurzen en festivals.

Laat het t-shirt spreken met professioneel bedrukte logo’s

Op een promo T-shirt hoort een logo. Anders is het een doodgewoon t-shirt. Daarom voorzien wij alle promotionele T-shirts zelf met promotionele logo bedrukken. Meer weten over de mogelijkheden? Bezoek dan vrijblijvend onze showroom aan de A7 in Leek. Hier vindt je 1600 m2 aan inspiratie voor promotionele kleding en werkkleding. Ook kunnen onze adviseurs helpen bij het uitzoeken van het ideale t-shirt en denken ze graag mee om jouw zo aangenaam herkenbaar te laten zijn.

Lees meer