Comfortabele schilderskleding voor schilders en vaklui

Niets is zit comfortabeler dan schilderskleding. Daarom hebben wij ook voor schilders, spackers, metselaars, stukadoors en andere vaklui een ruime keuze aan comfortabele en aangename kleding in het maagdelijk wit. De kleding zijn goed absorberend en hebben een uitstekende draagcomfort, dankzij moderne pasvormen en stretch stof.

Ruime collectie aan schilderskleding van professionele merken

Naast t-shirts leveren wij ook alle andere denkbare kleding voor schilders. Zo kan een t-shirt uitstekend gecombineerd worden met een warme schilderstrui of schildersjas. Daarnaast hebben wij ook een breed assortiment in witte schildersbroeken, waaronder: korte schildersbroeken, Amerikaanse schildersoveralls, lange schildersbroeken en driekwart broeken. Ook voor werkschoenen ben je bij MW Bedrijfskleding aan het juiste adres. In onze collectie veiligheidsschoenen hebben wij zwarte en witte schoenen die voldoen aan alle veiligheidsnormen die nodig zijn in de bouw en industriële sector.

Aangenaam herkenbaar dankzij bedrukte t-shirts met logo

Wees aangenaam herkenbaar en kom professioneel met een bedrukte schilderskleding, voorzien van het logo van jouw schildersbedrijf. Onze specialisten bedrukken logo’s, doormiddel van zeefdruk, met de hoogst mogelijke kwaliteit op t-shirts en polo’s. Ook is schilderskledij, voorzien van een geborduurd of gedrukt logo bij een minimale grootte van 70 cm², 100% fiscaal aftrekbaar. Kom voor meer informatie vrijblijvend langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze adviseurs voor een passessie op locatie.

Lees meer