Werkwijze

Van A naar Bedrijfskleding: dit is onze werkwijze

Kennismakingsfase

We starten met een persoonlijke kennismaking om verwachtingen te bespreken en te ontdekken of er een perfecte match is.

Fit & Feel

Ervaar onze artikelen zelf; bekijk en voel de kwaliteit direct tijdens een live demonstratie.

Voorstel + planning

We presenteren ons eerste voorstel. Bij een goedkeuring van de overeenkomst stellen we samen een tijdsplan op en bespreken de verdere samenwerking.

Personalisatie van kleding

Samen kijken we naar de logo’s en posities op de geselecteerde kledingstukken. Het plaatsen kan door middel van borduren of bedrukken in eigen studio.

Passessie op locatie

Op een door jou gekozen locatie passen we alle medewerkers door, waarbij elk detail wordt gemeten en geregistreerd.

Uitrol nieuwe bedrijfskleding

Elk kledingstuk wordt individueel verpakt en zorgvuldig aan elke medewerker geleverd.

Evaluatie en KMS introductie

We evalueren de eerste uitrol van de bedrijfskleding en geven een gedetailleerde uitleg over het Kleding Management Systeem.

Ontdek onze borduurstudio

In onze eigen borduurstudio transformeren we standaard werkkleding in een krachtig visitekaartje voor je bedrijf. Goed verzorgde, geborduurde bedrijfskleding zoals T-shirts, polo’s, softshell jassen en sweaters, verhoogt niet alleen de professionaliteit van je team, maar versterkt ook de herkenbaarheid van jouw merk. MW Bedrijfskleding biedt gespecialiseerde borduurservices aan diverse sectoren, waaronder de horeca, zorg, detailhandel en bouw.

Bedruk je bedrijfskleding

Het bedrukken van werkkleding bij MW Bedrijfskleding doet meer dan alleen het uiterlijk verbeteren; het versterkt de uitstraling en het merk van je bedrijf. Professioneel bedrukte bedrijfskleding, zoals T-shirts, polo’s, softshell jassen en sweaters, zorgt ervoor dat elk teamlid er verzorgd uitziet en helpt jouw bedrijf om op te vallen. Wij bedienen klanten in uiteenlopende branches, waaronder horeca, zorg, detailhandel en bouw, en maken hen herkenbaar en onderscheidend.

Onze klanten