Custom-made bedrijfskleding

Ga voor uniek met custom-made bedrijfskleding! Maatwerk is onze specialiteit. Met jouw eigen kledinglijn straal je een bepaalde kwaliteit en professionaliteit uit. Sluit het aan bij de stijl van jouw bedrijf.

Custom-made bedrijfskleding

Gastvrijheid, service, kwaliteit en flexibiliteit zitten in onze genen. Daarom voelen wij ons ook zo aangetrokken tot de bedrijfskleding voor de horeca. We zijn meer dan trots dat we onszelf marktleider in deze branche mogen noemen.  MW Bedrijfskleding, jouw specialist op het gebied van horeca kleding.

Custom-made bedrijfskleding voor een unieke uitstraling

Je wilt eens iets anders met je bedrijfskleding. Iets unieks. Dat treft. Maatwerk is namelijk onze specialiteit. Ook wanneer je een merk, product of bedrijf extra wilt laten opvallen is custom-made bedrijfskleding een slimme keuze. Met jouw eigen kledinglijn straal je een bepaalde kwaliteit en professionaliteit uit. Wanneer je op zoek bent naar unieke bedrijfskleding die perfect aansluit bij de stijl van jouw bedrijf of organisatie is custom-made de ideale oplossing. Dankzij onze custom-made mogelijkheden kunnen wij een eigen kledinglijn ontwikkelen voor jouw medewerkers.

POCO bedrijfskleding: perfect voor horeca, retail en verswinkels

Dankzij het unieke concept van POCO kunnen wij voor de horeca en retailwinkels als slagers, bakkers en kapsalons custom-made bedrijfskleding ontwikkelen vanaf 3 stuks. Denk aan een prachtige horeca blouse, een modern schort of sloof of een comfortabele polo. Bij POCO kies je zelf het type stof, de pasvorm, de kleur, knopen, kragen en meer.

Advies op maat

Door goed naar je te luisteren stellen wij een kledinglijn samen die geheel aansluit op uw huisstijl. Bij het samenstellen liggen de touwtjes geheel in jouw handen. Onze medewerkers zijn er om je te adviseren maar het uiteindelijke resultaat hangt volledig af van jouw wensen. Het mooie aan custom-made is, is dat alles mogelijk is. Bij het samenstellen van een lijn moeten we extra rekening houden met pasvorm, voorraad, een makkelijk bestelsysteem en een custom made ontwerp. Goed luisteren na de uitlevering doen we nog steeds. Want pas als bedrijfskleding gedragen wordt, ontdekken we wat echt werkt. En als dan blijkt dat iets nóg beter kan, regelen we dat meteen.

Bekijk brochure

Meer weten over kleding voor je bedrijf? Kom snel in contact.

Klantcase: Voorbeeld
“MW Bedrijfskleding sloot het beste aan bij onze wensen. We voelen ons betrokken bij de omgeving waarin wij werken. Bij onze huurders en woningzoekenden natuurlijk. Maar dat betekent ook dat als het kan, we het liefst samenwerken met bedrijven in de omgeving.”

Naam Achternaam – Functie Bedrijf

Onze klanten