Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

Custom made bedrijfskleding

 

 

Custom-Made bedrijfskleding voor een unieke uitstraling

Custom-Made bedrijfskleding voor een unieke uitstraling

Je wilt eens iets anders met je bedrijfskleding. Iets unieks. Dat treft. Maatwerk is namelijk onze specialiteit. Ook wanneer je een merk, product of bedrijf extra wilt laten opvallen is custom made bedrijfskleding een slimme keuze. Met jouw eigen kledinglijn straal je een bepaalde kwaliteit en professionaliteit uit. Wanneer je op zoek bent naar unieke bedrijfskleding die perfect aansluit bij de stijl van jouw bedrijf of organisatie is custom-made de ideale oplossing. Dankzij onze custom-made mogelijkheden kunnen wij een eigen kledinglijn ontwikkelen voor jouw medewerkers.

 

POCO bedrijfskleding: Perfect voor horeca, retail en verswinkels

POCO bedrijfskleding: Perfect voor horeca, retail en verswinkels

Dankzij het unieke concept van POCO kunnen wij voor de horeca en retailwinkels als slagers, bakkers, en kapsalons custom-made bedrijfskleding ontwikkelen vanaf 3 stuks. Denk aan een prachtige horeca blouse, een modern schort of sloof of een comfortabele polo. Bij POCO kies je zelf het type stof, de pasvorm, de kleur knopen, kragen en meer.

Goed luisteren

Goed luisteren

Door goed naar u te luisteren stellen wij een kledinglijn samen die geheel aansluit op uw huisstijl. Bij het samenstellen liggen de touwtjes geheel in uw handen. Onze medewerkers zijn er om u te adviseren maar het uiteindelijke resultaat hangt volledig af van uw wensen. Het mooie aan custom-made is, is dat alles mogelijk is. Kijk bijvoorbeeld eens naar de kledinglijn van Groenrijk. Bij het samenstellen van deze lijn moesten we extra rekening houden met pasvorm, voorraad, een makkelijk bestelsysteem en een custom made ontwerp. Goed luisteren naar GroenRijk doen we nog steeds. Want pas als bedrijfskleding gedragen wordt, ontdekken we wat echt werkt. En als dan blijkt dat iets nóg beter kan, regelen we dat meteen.

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid