Merk: Nimbus

Over Nimbus

Ontdek de stijlvolle wereld van Nimbus, gevestigd in het bruisende district North Harbour in Kopenhagen. Onze missie? Een perfecte mix van slim Scandinavisch design en functionele finesse creëren. Elk kledingstuk is doordrenkt met zorgvuldig gekozen details, waardoor comfort en gemak moeiteloos samensmelten. Bij Nimbus draait alles om het leveren van bovenkleding die niet alleen geïnspireerd is op retailtrends, maar ook diep geworteld is in ons Scandinavische erfgoed. Met elk ontwerp, vervaardigd in Denemarken, streven we ernaar om een gevoel van tijdloze elegantie te bieden.
Bekijk brochure

Nimbus Play collectie

De Play collectie bestaat uit sportieve en actieve kleding, ontworpen met technische materialen en functionaliteit voor een actieve levensstijl. De collectie bestaat uit kledingstukken zoals sportshirts, trainingsbroeken, hoodies, en jackets. Deze kledingstukken zijn gemaakt van ademende en sneldrogende materialen, waardoor ze geschikt zijn voor sporten en andere fysieke activiteiten. Met de nadruk op duurzaamheid en kwaliteit is deze collectie ideaal voor moderne sporters en fitness liefhebbers.

Nimbus CHP collectie

De Nimbus CHP collectie is een echte zakelijke collectie en staat voor hoge kwaliteit, meer details en prachtige kleuren. De CHP lijn is geïnspireerd door de stad Kopenhagen. Deze collectie bevat kledingstukken en ontwerpen die de esthetiek en stijl van de stad weerspiegelen met een zekere Scandinavische flair.
Klantcase: Voorbeeld
“MW Bedrijfskleding sloot het beste aan bij onze wensen. We voelen ons betrokken bij de omgeving waarin wij werken. Bij onze huurders en woningzoekenden natuurlijk. Maar dat betekent ook dat als het kan, we het liefst samenwerken met bedrijven in de omgeving.”

Naam Achternaam – Functie Bedrijf

Voordelen MW