Kingcap

Kingcap, een Nederlands merk, is de expert als het gaat om trendy en kwalitatieve petten en mutsen en meer. Sinds 1985 zetten ze de toon met hun breed scala aan stijlen, van klassieke designs tot moderne pasvormen. Hun continue innovatie en aanpassing aan de marktvraag hebben Kingcap een topplaats bezorgd in de Europese headwear-scene.
Bekijk brochure

Duurzaam en verantwoord

Petje af, want Kingcap gaat niet alleen voor stijl maar zet zich ook sterk in voor duurzaamheid. Niet alleen gebruiken ze milieuvriendelijke materialen, maar ze zorgen ook goed voor hun werknemers en streven naar een kleiner ecologisch voetafdruk. Met certificaties van EcoVadis en productie in geauditeerde fabrieken, weet je dat je kiest voor verantwoord geproduceerde mode.

Met Kingcap kun je je merk echt in de schijnwerpers zetten. Kies uit meer dan 80 modellen en een rijk kleurenpalet om je perfecte cap of beanie te vinden. Of ga nog een stap verder met custom made producties vanaf 300 stuks – de mogelijkheden zijn eindeloos. Geïnteresseerd? Maak een afspraak met een van onze adviseurs en ontdek wat Kingcap voor jouw bedrijf kan betekenen.

Klantcase: Voorbeeld
“MW Bedrijfskleding sloot het beste aan bij onze wensen. We voelen ons betrokken bij de omgeving waarin wij werken. Bij onze huurders en woningzoekenden natuurlijk. Maar dat betekent ook dat als het kan, we het liefst samenwerken met bedrijven in de omgeving.”

Naam Achternaam – Functie Bedrijf

Voordelen MW