POCO Bedrijfskleding

POCO heeft een uniek concept waarbij jij al vanaf 3 stuks per model jouw eigen bedrijfskleding kan samenstellen. Simpel gezegd kies je bij ons de gewenste stoffen, kleuren en modellen uit, zodat je een mooie, trendy outfit creëert welke perfect past binnen jouw eigen onderneming. POCO Bedrijfskleding staat bekend om de vlotte en trendy kleding, met grote keuze uit zeer hoogwaardige stoffen en wordt veel gedragen door o.a. bakkers, slagers en kappers.

Horecakleding

POCO heeft meer dan 30 jaar ervaring met het produceren van horecakleding. Hierdoor weet POCO welke eisen er aan deze, veelal representatieve bedrijfskleding, gesteld worden qua duurzaamheid en bewegingsvrijheid. POCO Bedrijfskleding heeft hiervoor o.a. speciale stoffen laten ontwikkelen welke stretch bevatten voor een optimale bewegingsvrijheid, duurzaam zijn en op 95 graden gewassen kunnen worden.


Meer informatie

Kokskleding

POCO levert al jaren een uitgebreid assortiment kokskleding of koksbuizen. Met name bij kokskleding is het van groot belang dat de kleding tegen het wassen op hogere temperaturen bestand is. We produceren kokskleding in vele modernen kleuren en stoffen, zelfs bijv. in dezelfde stoffen als de blouses of sloven van de bediening.


Meer informatie

Bakkerskleding

Ook voor bakkers en bakkerijen heeft POCO een ruim assortiment werkkleding. Van schorten en blouses tot broeken en sloven. Daarnaast is de collectie volledig aan de passen aan de huisstijl van jouw bakkerij.


Meer informatie

Slagerskleding

Naast bakkers heeft het kledingmerk ook een prachtige en moderne collectie voor de slagerij en andere verswinkels. Laat je medewerkers van het bedrijf het uithangbord zijn van jouw winkel door de moderne blouses, halsschorten, sloven en buizen.


Meer informatie

Kapperskleding

Ook voor de kappersbranche heeft POCO een uitgebreide kledinglijn in het assortiment. De kapperskleding is gemaakt van een unieke stof die bestand is tegen alle kapperschemicaliën. De kledinglijn met o.a. uit blouses, schorten en sloven zijn volledig naar eigen huisstijl aan te passen. Daarnaast is de unieke stof ook zeer geschikt voor wellness bedrijven als schoonheidssalons, sauna's en nagelspecialisten.


Meer informatie

Wij werken voor

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief