Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Poco bedrijfskleding

POCO heeft een uniek concept waarbij jij al vanaf 3 stuks per model jouw eigen bedrijfskleding kan samenstellen. Kies de gewenste stoffen, kleuren en modellen uit, zodat je een trendy outfit creëert welke perfect past binnen jouw eigen onderneming. POCO Bedrijfskleding heeft een grote keuze uit zeer hoogwaardige stoffen en wordt veel gedragen door o.a. bakkers, slagers en kappers.

MW bedrijfskleding poco horecakleding werkkleding custom made

Poco Bedrijfskleding: Specialist in custom made bedrijfskleding

Poco is de meest flexibele en veelzijdige bedrijfskleding producent voor horecakleding, kokskleding, bakkerskleding, slagerskleding, kapperskleding, beurspersoneel en detailhandel. Met het unieke concept kan er al vanaf 3 stuks per model bedrijfskleding geheel naar eigen wens samen gesteld worden en custom-made geproduceert. Buizen, schorten, sloven, blouses, alles is te vinden in het ruime en moderne assortiment. 

Samen te stellen naar eigen wens

Met een grote keuze in zeer hoogwaardige stoffen, fournituren en kleuren zit er altijd iets tussen om een trendy outfit te creëren die helemaal aansluit binnen elke huisstijl. Poco staat bekend om de vlotte en moderne kleding, met een perfecte pasvorm.

MW bedrijfskleding poco horecakleding werkkleding custom made
MW Bedrijfskleding Esther Team

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak een afspraak voor Poco Bedrijfskleding bij MW Bedrijfskleding

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou en je medewerkers? Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie. De koffie staat hier klaar! 

MW bedrijfskleding poco horecakleding werkkleding custom made

Stijlvolle horeca kleding van Poco Bedrijfskleding

Poco Bedrijfskleding heeft meer dan 35 jaar ervaring met het produceren van horecakleding. Buizen, schorten, sloven en blouses, alles is te vinden in het ruime en moderne assortiment. Poco weet als geen ander welke eisen er aan deze gesteld worden qua duurzaamheid en bewegingsvrijheid. Het merk heeft speciale stretchstoffen laten ontwikkelen, welke heet wasbaar zijn tot 85° graden . Deze stretchstoffen geven een optimale bewegingsvrijheid en zijn tegelijkertijd toch zeer duurzaam en zeer goed wasbaar. 

Professionele bedrijfskleding voor bakkers en bakkerijen

Of je nu kleding zoekt voor in de bakkerij of het winkelpersoneel, in ons ruime assortiment is alles te vinden. Van schorten en sloven, tot buizen en blouses. Kleding voor bakkerijen moet sterk zijn om slijtage door bijvoorbeeld het schuren langs de toonbank te voorkomen, de stofkeuze voor werkkleding is daarom erg belangrijk. Dankzij Poco bedrijfskleding hebben wij een trendy assortiment met sterke en kwalitatief hoogwaardige stoffen. 

MW bedrijfskleding poco horecakleding werkkleding custom made
Personeelsfoto MW Bedrijfskleding Team Dorien

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.
MW bedrijfskleding poco horecakleding werkkleding custom made

De specialist in moderne slagerskleding

Poco Bedrijfskleding is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van slagerskleding. Of je nu kleding zoekt voor in de slachterij of voor het winkelpersoneel, in het ruime Poco assortiment is alles te vinden. Van schorten en sloven, tot buizen en blouses. De kleding moet sterk zijn om slijtage door bijvoorbeeld het schuren langs de toonbank te voorkomen. Deze stoffen zijn extra heet wasbaar om alle vetten en marinades uit de stof te kunnen verwijderen.

Aangenaam herkenbare werkkleding voor verswinkels

Poco Bedrijfskleding is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van werkkleding voor in elke verswinkel. Of je nu kleding zoekt voor in een groentewinkel, kaaswinkel of een delicatessezaak, in ons ruime assortiment is alles te vinden. Van schorten en sloven, tot buizen en blouses. Kleding voor verswinkels moet sterk zijn om slijtage door bijvoorbeeld het schuren langs de toonbank te voorkomen, de stofkeuze voor werkkleding is daarom erg belangrijk. 

MW bedrijfskleding poco horecakleding werkkleding custom made
MW Bedrijfskleding showroom Poco horecakleding horeca

Voordelen van MW Bedrijfskleding

In onze showroom hebben we tot onze beschikking om te laten zien, passen en voelen. Daarnaast zijn er deskundigen die je kunnen helpen. Het voordeel van onze showroom is dat wij ook onze druk- en borduurstudio in huis hebben. Hierdoor kunnen we snel schakelen en het afstemmen op de klant zijn of haar wens(en).