Poco

Veelzijdigheid en maatwerk in bedrijfskleding

Poco staat bekend als een uiterst flexibele en veelzijdige producent van bedrijfskleding, gespecialiseerd in sectoren zoals horeca, bakkerijen, slagerijen, kappers, beurspersoneel en detailhandel. Hun unieke concept stelt je in staat om bedrijfskleding volledig naar eigen wens samen te stellen, zelfs vanaf slechts drie stuks per model. Met een keuze uit meer dan 100 kleuren en stoffen helpt Poco je bedrijfsidentiteit optimaal uit te dragen. Bij MW begeleiden we je graag door het hele proces om ervoor te zorgen dat de kleding perfect aansluit bij jouw wensen.

Expertise in horecakleding

Met meer dan 35 jaar ervaring in horecakleding biedt Poco een breed en modern assortiment aan koksbuizen, schorten, sloven en blouses. Poco begrijpt de specifieke eisen van horecakleding zoals duurzaamheid en bewegingsvrijheid. Ze hebben speciale stretchstoffen ontwikkeld die wasbaar zijn tot 85° graden, die niet alleen bewegingsvrijheid bieden maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn.

Gespecialiseerd in slagerskleding

Als specialist in slagerskleding biedt Poco een uitgebreide reeks aan kledingopties, van de slachterij tot de winkelvloer. Het assortiment omvat alles van schorten en sloven tot koksbuizen en blouses, ontworpen om slijtage te weerstaan en makkelijk schoon te maken. Deze kledingstukken zijn gemaakt om vetten en marinades effectief uit de stoffen te verwijderen, waardoor ze er netjes en schoon blijven uitzien.
Klantcase: Voorbeeld
“MW Bedrijfskleding sloot het beste aan bij onze wensen. We voelen ons betrokken bij de omgeving waarin wij werken. Bij onze huurders en woningzoekenden natuurlijk. Maar dat betekent ook dat als het kan, we het liefst samenwerken met bedrijven in de omgeving.”

Naam Achternaam – Functie Bedrijf

Voordelen MW