Derby of Sweden

Kleding van Derby of Sweden

Dit is de ideale broek voor stoere mannen en vrouwen die alles uit iedere dag willen halen. 247Jeans heeft de beste jeans voor thuis, onderweg en op het werk. Dankzij onuitputtelijke inspanning, maken ze de mooiste broeken vol verrassende details. Jeans die in het oog springen en jou het comfort geven om de hele dag door te gaan. “De kwaliteit van onze jeans staat voorop. Stevig en praktisch, stijlvol en comfortabel”. Dat is hoe de jeans worden beschreven. Dus ben jij op zoek naar de ideale spijkerbroek voor je werknemers? Ga dan voor de jeans van 247Jeans.
Bekijk brochure

Derby of Sweden

Bij 247Jeans nemen ze duurzaamheid zeer serieus. En daarmee bedoelen ze: hoogwaardige en eerlijk geproduceerde producten op de markt brengen. Om een lange levensduur te kunnen garanderen, test 247Jeans iedere broek bij een onafhankelijk instituut op treksterkte, schuurweerstand, kleurvastheid en het effect van wassen en drogen. Daarnaast kijken ze in het hele bedrijf continu waar ze duurzame keuzes kunnen maken om hun impact op het milieu zo klein mogelijk te houden.
Klantcase: Voorbeeld
“MW Bedrijfskleding sloot het beste aan bij onze wensen. We voelen ons betrokken bij de omgeving waarin wij werken. Bij onze huurders en woningzoekenden natuurlijk. Maar dat betekent ook dat als het kan, we het liefst samenwerken met bedrijven in de omgeving.”

Naam Achternaam – Functie Bedrijf

Voordelen MW