Slagerskleding

Het hele jaar wild. Een trend van de afgelopen jaren is dat je meer wild ziet in de Nederlandse keuken. Zuiver vlees zullen de meeste slagers zeggen. In ons kleding assortiment voor slagers en slagerijen komen ook steeds meer natuurlijke materialen terug die perfect passen bij deze trend.

Wij werken voor

MW Bedrijfskleding is dé specialist in slagerskleding

Heb jij een slagerij en ben jij op zoek naar aangenaam herkenbare bedrijfskleding voor jou en je medewerkers? Dan ben jij op de juiste plek. Als specialist in bedrijfskleding voor slagerijen en andere retail bedrijven en verswinkels hebben wij de grootste collectie werkkleding onder één dak. In onze showroom aan de A7 in Leek vind je 1600 m2 aan inspiratie op het gebied van bedrijfskleding voor o.a. slagers en slagerijen. Onze adviseurs helpen jou graag bij het uitkiezen voor de perfectie collectie werkkleding, zodat jij en collega’s het visitekaartje van het bedrijf. Ook is het mogelijk om met onze pas-bus langs te komen op locatie voor een pas-sessie.

Ruime keuze in kleding voor slagerijen en verswinkels

Voor slagers en slagerijen hebben wij een ruime keuze in bedrijfskleding. Wij adviseren vaak een prachtige blouse voor dames en een overhemd voor heren in combinatie met een stoere halsschort of sloof. De blouses en overhemden zijn leverbaar van representatieve merken, maar ook volledig custom-made te maken vanaf 10 stuks. De schorten en sloven zijn verkrijgbaar in stoer denim, robuust leer, of modern canvas. Daarnaast hebben wij ook nog trendy polo’s en t-shirts voor dames en heren in alle kleuren van de regenboog, waardoor de kleding perfect aansluit op de stijl van de winkel. De kleding voor slagers en slagerijen is ook ideaal voor bakkers, groentezaken en vis- en kaaswinkels.

Slagerskleding bedrukken en borduren met bedrijfslogo

Laat jouw collega’s opvallen door de slagerskleding, waaronder blouses en overhemden, te bedrukken en te borduren met jouw bedrijfslogo. Hierdoor ben jij aangenaam herkenbaar. In onze eigen borduurstudio kunnen wij alle kleding voorzien van logo’s met de hoogst mogelijke kwaliteit. Ook zijn bedrijfskleding, geborduurd of bedrukt, in de meeste gevallen 100% belastingaftrekbaar.

Lees meer