Schorten

Een halterschort is een functioneel kledingstuk voor bedieningspersoneel. De halterschorten van onze merken Chaud Devant en Le Nouveau Chef zijn trendy, modern en verkrijgbaar in tal van kleuren. Ook is er keuze in de lengte van het schort.

Schorten

Geslacht

Kleur

Lengtemaat

Breedtemaat

Filters

Resultaat 1–20 van de 150 resultaten wordt getoond

Halterschorten voor bar- en bedieningspersoneel

Een halterschort is een functioneel kledingstuk voor je bedieningspersoneel. Bij MW Bedrijfskleding vinden we dat halterschorten daarnaast comfortabel moeten zijn en de gewenste uitstraling moeten hebben. Met 150+ schorten in ons assortiment hebben wij altijd een passend schort voor de bar- en bedieningstoppers van jouw restaurant, terras of lunchroom. Onze adviseurs laten de halsschorten volledig aansluiten op de huisstijl van jouw bedrijf, door de juiste stof en kleur te kiezen.

Eindeloze mogelijkheden in kleur en pasvorm

De halterschorten van onze merken Chaud Devant en Le Nouveau Chef zijn trendy, modern en verkrijgbaar in tal van kleuren. Van bordeauxrood tot mintgroen en van zwart-wit geruit tot volledige prints. Daarnaast is er keuze uit lange schorten, met en zonder loopsplit, middellange schorten en korte halterschorten. De stoffen van de schorten variëren van standaard polyester katoen tot stoer denim en robuust leer. Ook is het mogelijk om de halsschorten custom-made te laten produceren door het merk POCO.

Horeca schorten met bedrijfslogo borduren of bedrukken

In onze eigen borduurstudio voorzien wij alle bedrijfskleding, waaronder halterschorten, van logo’s en opdrukken. Hierdoor zijn jouw bedieningsmedewerkers aangenaam herkenbaar en het visitekaartje van jouw horecaonderneming. Eerst zien, dan geloven? Bezoek vrijblijvend onze 1600 mgrote showroom aan de A7 bij Leek en laat je inspireren en adviseren. Hier vind je de grootste collectie horeca bedrijfskleding onder één dak en krijg je advies op maat van één van onze specialisten.

Lees meer