Koksmutsen

Meer informatie ontvangen?

Wil je meer voorbeelden of prijzen ontvangen van koksmutsen? Laat dan je naam of bedrijfsnaam en mailadres achter en je ontvangt binnen enkele uren een reactie van één van onze adviseurs.

Wij werken voor

Post-Plaza Hotel & Grand Café

Wanneer je een bezoekje brengt aan dé Culturele Hoofdstad van Europa 2018 moet je zeker een avondje uit bij Post-Plaza. Gelegen aan een van de mooiste straten in Leeuwarden, de hoofdstad van Fryslân.

Lees verder

Koksmutsen voor koks en keukenmedewerkers

Een kokmuts is de kers op de taart en maakt de outfit van de kok compleet. Daarom kan je ook bij MW Bedrijfskleding terecht voor een passende koksmuts. Een trendy en moderne fez of een klassieke barret? Wij hebben ze in meerdere kleuren en varianten in ons horeca assortiment. Waar de koksmuts vroeger gold als statussybool. Hoe langer de muts, hoe hoger de status in de keuken. Vandaag de dag worden koksmutsen gedragen voor extra hygiëne in de keuken. Hierdoor zie je meer en meer compacte en makkelijk te dragen koksmutsen. Ook kokspetten komen steeds vaker voor op de keukenvloer.

Koksmutsen bedrukken of borduren

Door de komst van open keukens is de keukenbrigade nadrukkelijk in beeld. Daarom bedrukken en borduren wij bij MW Bedrijfskleding óók de koksmutsen met de logo van het restaurant. Dankzij ons eigen borduuratelier en drukstudio controleren wij het hele borduurproces van begin tot eind en kunnen onze vakidioten de hoogst mogelijke kwaliteit waarborgen. Maatwerk is onze specialiteit.

Het grootste assortiment horeca bedrijfskleding

Als marktleider op het gebied van horeca bedrijfskleding leveren wij naast koksmutsen ook koksbuizen, keukenschoenen, horeca blouses en meer. Dankzij onze professionele kokskleding merken als Chaud Devant en Le Nouveau Chef vind je in onze showroom in Leek, nabij Groningen, het grootste assortiment horeca bedrijfskleding onder één dak. Kom vrijblijvend langs voor advies op maat van één van onze adviseurs of maak een afspraak voor een pas-sessie op locatie.