Ruime collectie T-shirts van professionele merken

Voor o.a. een fietsenwinkels werken wij uitsluitend met professionele merk Clique. Het merk levert T-shirts voor bloemisten, maar hebben ook een prachtige collectie T-shirts voor brillenwinkels. De T-shirts zijn trendy en modern met de perfecte pasvorm. Ook zijn de T-shirts uitermate geschikt voor o.a. een drogist, ICT’ers, boekenzaken en hoveniers.

Retail T-shirts met logo borduren of bedrukken

Maatwerk is dé specialiteit van MW Bedrijfskleding. Dankzij ons eigen borduuratelierdrukstudio en onze coupeuses kunnen wij de T-shirts volledig personaliseren naar de stijl van jouw bedrijf. Wij bedrukken en borduren werkkleding met logo’s, namen en opdruk volledig zelf, waardoor wij de kwaliteit van concept tot logistiek volledig controleren. Wil je liever je eigen T-shirt ontwerpen? Geen probleem, ook dat is mogelijk. Daarnaast heb je keuze uit meerdere pasvormen voor mannen en vrouwen. Ga je voor regular fit, modern fit of liever slim fit?

Bezoek onze 1600m2 showroom in Leek

Wil je graag meer informatie en advies over retail T-shirts? Bezoek dan onze showroom, spreek één van onze adviseurs en ontwerp samen jouw unieke T-shirt. In onze showroom, gelegen aan de A7 tussen Groningen en Drachten, vind je de grootste collectie T-shirt onder één dak.

Lees meer