Sportshirts

Ben jij op zoek naar sportshirts voor individuele sporten of teamsporten? Wij verkopen professionele sportshirts in alle denkbare kleuren. De sportshirts zijn uitermate geschikt voor velen sporten.

Sport- en teamshirts voor individuele sporten en teamsporten

Het sportshirt maakt onderdeel uit van de identiteit van een sporter, club, ploeg of team. Daarom is het belangrijk dat de kleuren van de sportshirts overeenkomen de kleuren van de vereniging of het team. Dankzij de sportkleding merken ERIMA, Craft Sportswear en Jako verkopen wij professionele sportshirts in alle denkbare kleuren als groen, rood, donkerblauw, lichtblauw, zwart, oranje en geel. De shirts zijn tevens verkrijgbaar in diverse prints, waaronder gestreept, en te combineren met kleuren als zwart, grijs en wit. Hierdoor zijn de sportshirts uitermate geschikt als voetbalshirts, hockeyshirts, tennisshirts, volleybalshirts en korfbalshirts.

Gemaakt met moderne technieken voor optimaal comfort

Dankzij de moderne, zachte en functionele materialen voelen de sportshirts droog aan. De air-mesh aan de zijkant of binnenkant zorgt voor een koel gevoel en betere ventilatie. Tijdens het sporten is het fijn om vrij en ongestoord te kunnen bewegen. Daarom wordt door A-merken stretchstof in het t-shirt verwerkt. Samen met een stretch-sportbroek kunnen jij en je teamgenoten optimaal bewegen én presteren. De dames- en herenshirts zijn gemaakt van: 62% polyester, 38% katoen en 93% polyamide,7% elastaan.

ERIMA Sportswear kopen bij MW Bedrijfskleding

In 1900 werd ERIMA opgericht en sinds die tijd is het merk uitgegroeid tot één van de populairste merken in teamkleding. Hun moderne sportcollectie die elke sporter weet te overtuigen, is het resultaat van jarenlang hard werken en doorontwikkelen. De sportkleding van ERIMA is gemaakt van hoogwaardige materialen en er is een enorme keuze aan fantastische modellen en kleuren.

Maak jouw sportersoutfit compleet met team- en thermokleding

Net als de t-shirs zijn alle andere kledingstukken van ERIMA en Craft Sportswear gemaakt van de beste materialen. Waar ERIMA zich focust op teamoutfits, levert Craft Sportswear ook kleding voor indivuele sporters, sporttrainingen en vrijetijdsbesteding. In onze eigen drukstudio bedrukken de specialisten rugnummers en namen op de sportshirts voor voetbalteams, hockeyteams, volleybalteams enzovoorts. Ook logo’s van teams en sponsoren worden met de hoogst mogelijke kwaliteit op de t-shirts gedrukt. Eerst zien, dan geloven? Kom dan langs in onze ruime showroom met 1600 maan bedrijfskleding onder één dak, waaronder shop-in-shops van Craft Sportswear en Erima waar alle kleding gepast kan worden.

Lees meer