Hardloopshirts bedrukken

Al sinds jaar en dag leveren wij bedrukte hardloopshirts voor bedrijventeams die deelnemen aan hardloopwedstrijden als de 4Mijl van Groningen en de Feanrun in Heerenveen. Naast custom made shirts hebben wij voor hardloopshirts ook twee standaard keuzes met vaste prijzen, inclusief het bedrukken van de bedrijfslogo’s.

MW Bedrijfskleding is de specialist in het bedrukken van hardloopshirts

In onze 1600m2 grote showroom aan de A7 in Leek, tussen Groningen en Drachten, vind je het grootste aan sport- en teamkleding. Onze assortiment bestaat uit bekende sportkleding merken als Craft Sportswear, ERIMA Sportswear voor professionele kleding voor fanatieke hardlopers. Daarnaast hebben wij promotionele kledingmerken als Clique met sportshirts die uitstekend te gebruiken zijn als promotionele hardloopshirts voor bedrijventeams tijdens diverse sportevenementen.

Standaard pakketten of custom made hardloopshirts

Bij ons zijn de mogelijkheden op het gebied van sportkleding eindeloos. Voor sportevenementen waar bedrijven aan mee doen hebben wij twee vaste pakketten samengesteld. Hierbij is keuze tussen een professioneel hardloopshirt van Craft met keuze uit 20 verschillende kleuren of een sportshirt van Clique met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en keuze uit 8 kleuren. Beide shirts hebben een pasvorm voor dames en heren en zijn verkrijgbaar in alle maten. Ook custom made kleding behoord bij ons tot de mogelijkheden voor teams en inviduele sporters.

Eigen borduur- en drukstudio aan de A7

Dankzij onze eigen drukstudio kunnen wij alle hardloopshirts snel en vakkundig bedrukken met logo’s. Daarnaast kunnen wij ook logo’s borduren in ons eigen borduuratelier. Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen met één van onze specialisten.

Lees meer