De shirts van Craft Sportswear behoren tot de hoogste klasse

Craft leeft dag en nacht voor de sport en weet wat er nodig is om de beste te zijn. We weten bijvoorbeeld dat succes is gebaseerd op een perfecte balans tussen trainingen en voldoende herstel. Craft Sportswear is het resultaat van deze vergaarde kennis. De collectie omvat een breed scala aan functionele sportkleding en stijlvolle vrijetijdskleding. Alle kledingstukken zijn ontworpen naar uitzonderlijke normen en uitsluitend gemaakt van hoogwaardige materialen. Door deze producten te dragen, kun je optimaal presteren tijdens je volgende work-out en herstellen in. De kledingstukken van Craft hebben niet voor niets de voorkeur van topsporters en andere actieve mensen over de hele wereld.

De baselayers van Craft Sportswear moet iedereen een keer gedragen hebben

De sportshirts van Craft vallen onder de collectie baselayers, ook wel basislaag genoemd. Deze basislaag is unisex en sluit perfect aan op je lichaam, als een tweede huid. De basislaag voert efficiënt vocht van de huid weg en verdeelt dit over de buitenkant van het kledingstuk, waar het vervolgens verdampt of wordt doorgegeven aan de volgende laag. Voor optimale prestaties en comfort moet de basislaag altijd onder de buitenlagen worden gedragen, ongeacht de weersomstandigheden.

Ga je Craft Sportswear inzetten als casual bedrijfskleding of als professionele sportkleding?

De casual t-shirts van Craft zijn gemaakt van een mix van polyester en katoen en bieden daardoor de perfecte balans tussen comfort en functionaliteit. Deze t-shirts hebben een normale pasvorm. Geschikt om te dragen net voor of na je work-out. De sportshirts zijn lichtgewicht en comfortabel, met lange mesh-panelen voor betere ventilatie. Daarnaast bevatten de shirts details als reflecterende onderdelen en gemakken zoals een vakje voor je telefoonkabeltje. Zo kun jij je ongestoord focussen op je sportprestaties.

Combineer meerdere kledingitems voor een complete sport- of werkkleding collectie

Als je echt alles uit je training wilt halen, is het aan te raden om verschillende kledingstukken van Craft Sportswear met elkaar te combineren. Sweaters, vesten, broeken en jassen van Craft sluiten allemaal naadloos op elkaar aan. Maak de outfit af met de beste thermokleding die er is te vinden in de kledingindustrie. Ben je klaar om er helemaal tegenaan te gaan of ben je juist net klaar met sporten? Neem dan alles gemakkelijk mee in een handige sporttas. Alle kledingstukken zijn te koop in verschillende kleuren en maten en voor zowel man als vrouw.

Lees meer