Trendy en moderne sportbroeken van Craft Sportswear

Craft Sportswear is vooral bekend als leverancier van professionele thermokleding, maar heeft ook een ruime collectie aan sportbroeken. De sportbroeken van Craft zijn geschikt voor balsporten als voetbal, hockey, korfbal en tennis. De sportbroeken zijn verdeeld over verschillende collecties. De Pro Control collectie sportbroeken sluit perfect aan op de sportshirts uit de collectie. De Pro Control sportbroeken zijn licht van gewicht, uitgerust met stretch en voelen zacht aan. Daarnaast zijn de broeken flexibel en dragen ze bij aan een optimale lichaamstemperatuur. De voetbalbroeken zijn verstelbaar middels een trekkoord en verkrijgbaar in 8 verschillend kleuren en voor dames, heren en kinderen.

Pro Control en Squad collectie sportbroeken

Buiten de Pro Control collectie heeft Craft Sporswear ook de Progess collectie. Deze voetbalbroeken hebben een tijdloos ontwerp met subtiele contrastrasterende details en sluit mooi aan op de voetbalshirts uit de collectie. Het hoogwaardige materiaal met een vochtafvoerende werking zorgt voor een aangenaam en fris gevoel gedurende de training en/of wedstrijd. Ook de Squad collectie sportbroeken hebben dezelfde eigenschappen en worden voornamelijk gedragen bij indoor sporten, zoals zaalvoetbal en volleybal. Beide colelcties zijn leverbaar in de volgende kleuren: blauw, rood, roze, geel, groen, wit en zwart. De broeken hebben een pasvorm voor heren, dames en kinderen.

Trainingsbroeken en vrije tijdsbroeken en thermobroeken

Naast de korte sportbroeken voor o.a. voetbal, korfbal en hockey heeft Craft Sportswear ook traingsbroeken en vrije tijdsbroeken. De trainingsbroeken zijn ideaal om te dragen op trainingen of voor en na de wedstrijd. Ook voor hardloopbroeken en fitnessbroeken ben je bij Craft aan het juiste adres. Het kledingmerk heeft lange hardloopbroeken en korte hardloopbroeken. Hetzelfde geldt voor de fitnessbroeken. Ook heeft Craft wielerbroeken en teambroeken. Wanneer je klaar bent met de wedstrijd of training kan je rustig bijkomen in één van de comfortabele sweat pants en joggingsbroeken. De vrije tijdsbroeken zijn ook weer leverbaar voor dames en heren. Voor de koude winterdagen kunnen alle sportbroeken gecombineerd worden met een warme thermobroek.

Sportbroeken van Craft Sportswear bedrukken

Wees aangenaam herkenbaar met jouw teamgenoten door alle sportbroeken te voorzien van namen, initialen of rugnummers. Ook sponsorlogo’s, teamlogo’s en clublogo’s kunnen, doormiddel van zeefdruk, op de sportbroeken bedrukt worden. In onze eigen drukatelier bedrukken wij alle sportkleding van logo’s van de hoogst mogelijke kwaliteit, zodat de sportbroeken langdurig mooi blijven. Neem voor meer informatie contact op met één van onze adviseurs of kom langs in onze showroom om de mogelijkheden voor jouw sportclub te bespreken. Daarnaast kan je in de volledig ingerichte shop-in-shop van Craft alle kleding zien, voelen en passen.

Lees meer