Werkkleding bouw

Professionals in de bouw weten het, comfortabele werkkleding voor in de bouw is cruciaal. Een slijtvaste werkbroek met kniestukken, een warme waterdichte jas voor de koude dagen en veilige werkschoenen. Bouwbedrijven kunnen bij MW bedrijfskleding terecht voor werkkleding bouw, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en veiligheidsschoenen.

Werkkleding bouw

Professionals in de bouw weten het, comfortabele werkkleding voor in de bouw is cruciaal. Een slijtvaste werkbroek met kniestukken, een warme waterdichte jas voor de koude dagen en veilige werkschoenen. Bouwbedrijven kunnen bij MW bedrijfskleding terecht voor werkkleding bouw, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en veiligheidsschoenen.

In onze showroom van ruim 1600 vierkante meter bieden we een ruime collectie werkkleding voor de bouw en andere technische beroepen. We bieden verschillende merken die gespecialiseerd zijn in het maken van bouw kleding zoals Tricorop, mascot, santino, projob, sixton (schoenen) en Jobman.

Met ons kleding management systeem en eigen borduur- en drukstudio bieden we snelle levering van de hoogste kwaliteit.

Werkkleding voor de bouw

In de bouw kun je te maken hebben met verschillende weersomstandigheden, bedrijfskleding voor de bouw moet voldoen aan verschillende (wettelijke) eisen en de uitstraling van de werkkleding moet natuurlijk passen bij het bedrijf. Genoeg om rekening mee te houden bij het uitzoeken van werkkleding voor de bouw en andere technische beroepen.

Bij MW bedrijfskleding bieden we alles op het gebied van werkkleding in de bouw en veilig werken. Denk daarbij aan verschillende soorten werkbroeken, een uitgebreid assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen zoals handschoenen, veiligheidsbrillen en helmen. Ook bieden we verschillende mogelijkheden in reflecterende – en waterdichte kleding voor de bouw.

Werkkleding voor de bouw

Steeds meer vrouwen weten hun weg te vinden naar de bouw. En daar worden we bij MW bedrijfskleding heel enthousiast van. Steeds vaker krijgen we de vraag om ook kledingpakketten voor de bouw te leveren, die afgestemd zijn op de wensen van vrouwen. Gelukkig bieden we verschillende merken zoals Mascot, Projob, Jobman een mooie collectie bouw kleding voor dames.

Cases:

Lees over Construct North

Meer weten over kleding voor je bedrijf? Kom snel in contact.

Verschillende merken in ons aanbod

Klantcase: Voorbeeld
“MW Bedrijfskleding sloot het beste aan bij onze wensen. We voelen ons betrokken bij de omgeving waarin wij werken. Bij onze huurders en woningzoekenden natuurlijk. Maar dat betekent ook dat als het kan, we het liefst samenwerken met bedrijven in de omgeving.”

Naam Achternaam – Functie Bedrijf

Waar moet bouw kleding aan voldoen?

Om veilig te kunnen werken worden er eisen gesteld aan werkkleding en welke beschermingsmiddelen je op een bouwplaats moet dragen. Als werkgever maak je een inschatting van de gevaren, mogelijke risico’s en gevolgen.
Ook zijn de omstandigheden waarin gewerkt wordt belangrijk om rekening mee te houden. Wordt er vaak buiten gewerkt? Dan is warme kleding met waterdichte eigenschappen belangrijk.

En tot slot natuurlijk ook de wensen van de medewerkers. Draagt men liever een overall of een werkbroek? Liever een sweater of vest? Als specialist in werkkleding weten we het als geen ander dat werkkleding moet aansluiten op de wensen van medewerkers.

We denken graag met je mee om zo tot het juiste pakket werkkleding voor de bouw te komen.

Bedrijfskleding voor de bouw bedrukken of borduren

De werkkleding komt pas echt tot leven zodra we het gaan bedrukken of borduren. Uniek aan MW bedrijfskleding is dat we als één van de weinige bedrijven in Nederland een eigen borduur- en drukstudio hebben. Hierdoor kunnen we razendsnel leveren tegen een scherpe prijs.

Omdat werkkleding voor de bouw flink wat te verduren krijgt, kiezen we er vaak voor om bedrijfslogo’s te borduren in plaats van te bedrukken.

Voordelen MW

Onze klanten