Projob

Ontdek Projob's veelzijdige werkkleding

Projob Workwear combineert kwaliteit met een aantrekkelijke prijs en biedt een uitgebreid assortiment aan werkkleding. Van werkjassen en broeken tot polo’s en vesten, Projob heeft het allemaal. Perfect voor professionals in de bouw, industrie, transport en meer. Speciaal voor schilders is er een witte lijn met extra verstevigingen en handige kniezakken.

Bekijk brochure

Werkkleding voor dames

Projob staat niet alleen sterk in herenkleding; ze hebben ook een speciale collectie voor dames. Deze lijn is ontworpen om perfect aan te sluiten bij de vrouwelijke vorm en biedt comfort en functionaliteit, ongeacht je beroep. Bekend om haar duurzaamheid en kwaliteit, is de damescollectie van Projob een favoriet voor vrouwen die praktische en stijlvolle werkkleding zoeken.

Waarom kiest MW Bedrijfskleding voor Projob?

Bij MW Bedrijfskleding kiezen we voor Projob vanwege hun onderscheidende aanbod dat breed inzetbaar is in meerdere sectoren. Ontdek zelf de topkwaliteit en het comfort van Projob werkkleding bij MW Bedrijfskleding, waar professioneel werken hand in hand gaat met stijl en duurzaamheid.
Klantcase: Voorbeeld
“MW Bedrijfskleding sloot het beste aan bij onze wensen. We voelen ons betrokken bij de omgeving waarin wij werken. Bij onze huurders en woningzoekenden natuurlijk. Maar dat betekent ook dat als het kan, we het liefst samenwerken met bedrijven in de omgeving.”

Naam Achternaam – Functie Bedrijf

Voordelen MW