Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Projob Workwear

Op zoek naar professionele werkkleding met een aangename prijs/kwaliteitsverhouding? Ontdek de prachtige Prio-collectie werkkleding van Projob Workwear. Met een breed assortiment van werkjassen tot werkbroeken en werkvesten en werkpolo’s. 

MW_Bedrijfskleding Projob werkkleding Bedrijfskleding Workwear

Projob Workwear voor de echte vakman!

Het merk staat voor hoge kwaliteit, functionaliteit, modern maar ook ergonomisch. Projob Workwear heeft werkkleding die de zwaarste en ruwste werkomstandigheden kan doorstaan. De werkkleding van bestaat uit een divers assortiment bedrijfskleding voor diverse sectoren zoals de bouw, industrie, keuken, transport en high visibility.

Werkkleding, ook voor schilders!

Bestaat uit een ruim assortiment aan werkkleding. Deze collectie is ook uitermate geschikt voor schilders. Een complete witte lijn met werkbroeken met kniezakken en versteviging. Maak een afspraak met één van onze adviseurs. 

MW_Bedrijfskleding Projob werkkleding Bedrijfskleding Workwear
MW_Bedrijfskleding Projob werkkleding Bedrijfskleding Workwear

Projob Workwear, ook voor dames!

Niet alleen werkkleding voor echte vakmannen, maar ook voor vrouwen. Van high-vis tot aan softshell jassen en werkbroeken. Speciaal gemaakt voor de vrouwelijke vorm.

MW Bedrijfskleding Jesper Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak voor Projob Workwear bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.
MW Bedrijfskleding showroom bedrijfskleding werkkleding Projob

Voordelen van MW Bedrijfskleding

In onze showroom hebben we tot onze beschikking om te laten zien, passen en voelen. Daarnaast zijn er deskundigen die je kunnen helpen. Het voordeel van onze showroom is dat wij ook onze druk- en borduurstudio in huis hebben. Hierdoor kunnen we snel schakelen en het afstemmen op de klant zijn of haar wens(en).