Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

Advies & concept

Veiligheid, functionaliteit, draagcomfort… Belangrijk om rekening mee te houden bij de aanschaf van bedrijfskleding. Net als deze vragen: past het binnen je concept en je huisstijl en niet onbelangrijk, je budget? Wij adviseren daar waar nodig en denken graag met je mee.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

We helpen je graag bij het samenstellen van een passende set bedrijfskleding. Your wish is our command. Maar we doen het wel echt samen met jou. We adviseren je ook graag over het gebruik en onderhoud van de aangeschafte bedrijfskleding, de aantallen per drager en het nabestellen van kleding. En heb je te maken met grotere groepen dragers? Dan is ons kleding managementsysteem (KMS) misschien wat voor jou?

 

Nieuw kledingconcept

Nieuw kledingconcept

Je wilt je huisstijl aanpassen of misschien zelfs iets compleet nieuws doen. MW Bedrijfskleding verrast je graag! Wij helpen je graag bij het bedenken van een mooi kledingconcept. Eentje die letterlijk en figuurlijk breed gedragen kan worden door je medewerkers en rekening houdt met de verschillende dragers en werkzaamheden binnen je bedrijf.

Afspraak maken
Maak snel en eenvoudig een afspraak met één van onze adviseurs en krijg daarbij advies op maat én een heerlijke bak koffie (of thee).
Offerte aanvragen
Wil je graag meer informatie en een bijpassende prijs ontvangen? Vraag snel en eenvoudig een online offerte aan.
© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid