Advies & Concept

Veiligheid, functionaliteit, draagcomfort… Belangrijk om rekening mee te houden bij de aanschaf van bedrijfskleding. Net als deze vragen: past het binnen je concept en je huisstijl en niet onbelangrijk, je budget? Wij adviseren daar waar nodig en denken graag met je mee.

Afspraak maken Offerte aanvragen

Persoonlijk advies

We helpen je graag bij het samenstellen van een passende set bedrijfskleding. Your wish is our command. Maar we doen het wel echt samen met jou. We adviseren je ook graag over het gebruik en onderhoud van de aangeschafte bedrijfskleding, de aantallen per drager en het nabestellen van kleding. En heb je te maken met grotere groepen dragers? Dan is ons kleding managementsysteem (KMS) misschien wat voor jou?

Nieuw kledingconcept

Je wilt je huisstijl aanpassen of misschien zelfs iets compleet nieuws doen. MW Bedrijfskleding verrast je graag! Wij helpen je graag bij het bedenken van een mooi kledingconcept. Eentje die letterlijk en figuurlijk breed gedragen kan worden door je medewerkers en rekening houdt met de verschillende dragers en werkzaamheden binnen je bedrijf.

Wij werken voor