Services

Van borduren en bedrukken tot persoonlijk advies. Van passen op locatie tot de logistiek. MW Bedrijfskleding heeft alle kennis en specialiteiten in huis. Wij zijn ook best een beetje trots op ons eigen borduuratelier en drukstudio. Eigenlijk is alles bij ons maatwerk. En laat dat nou ook net onze passie zijn, bedrijfskleding op maat. Wij denken graag met je mee. Laat je door ons inspireren en wij verrassen jou met een mooi concept.

Benieuwd naar wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen? Kom dan eens een kopje koffie drinken of laat je inspireren in onze showroom!

Borduren

Bij MW Bedrijfskleding hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom borduren wij als één van de weinige leveranciers van bedrijfskleding borduren alle logo's en opdrukken in onze eigen borduurstudio. Hier hebben wij de beschikking over vier 6-kops borduurmachines en één 1-kops machine. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit in het hele proces controleren en kunnen wij zowel kleine als hele grote opdrachten zeer flexibel uitvoeren.

Meer informatie

Bedrukken

Voor het bedrukken van kleding maken wij gebruik van onze eigen drukstudio. Dat maakt ons flexibel naar onze opdrachtgevers én zorgt ervoor dat we de kwaliteit van het drukwerk kunnen bewaken.

Veel van onze klanten vragen naar bedrijfskleding, sportkleding en promotionele kleding met transfer-druk. Deze transfers hebben wij daarom altijd op voorraad zodat we de bedrukte bedrijfskleding snel kunnen leveren.

Meer informatie

Custom Made

Op zoek naar custom made bedrijfskleding? Dat kan. Maatwerk is namelijk onze specialiteit. Ook wanneer je een merk, product of bedrijf extra wilt laten opvallen is custom made bedrijfskleding een uitstekende optie. Met jouw eigen kledinglijn straal je een bepaalde kwaliteit en professionaliteit uit. En deze eigen lijn in bedrijfs- of promotionele kleding is altijd uniek want enkel en alleen voor jou geproduceerd.

Meer informatie

Beroepsopleidingen

Ben jij leerling in opleiding? Ook voor jouw hebben wij passende bedrijfskleding. Wij werken samen met vele scholen als Noorderpoort, Friesland College, Alfa College en Stenden University. Het doorpassen van de kleding doen we met onze Pas-Bus bij jou op school. Ook jouw eigen kledingpakket ontvang je vervolgens op school. Easypeasy!

Meer informatie

Passen op locatie

Wil je graag de bedrijfskleding passen, maar is het niet mogelijk om onze showroom te bezoeken? Geen probleem. Wij komen net zo graag bij jou langs op locatie. Voor grote groepen komen langs met onze Pas-Bus en de volledige collectie van de uitgekozen kledinglijn. De Pas-Bus wordt ook vaak ingezet voor leerlingen van beroepsopleidingen om de benodigde kleding door te passen.

Meer informatie

Logistiek

Vanuit ons magazijn in Leek verwerken wij dagelijkse vele orders. Via DHL leveren wij alle bedrijfskleding binnen 48 uur door heel Nederland. Onze magazijnmedewerkers kunnen de bestelde bedrijfskleding ook per persoon verpakken, waardoor iedereen zijn eigen kledingpakket krijgt.

Meer informatie

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief