Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

Services

 

 

MW Bedrijfskleding levert service op maat

MW Bedrijfskleding levert service op maat

Van borduren en bedrukken tot persoonlijk advies. Van passen op locatie tot de logistiek. MW Bedrijfskleding heeft alle kennis en specialiteiten in huis. Wij zijn ook best een beetje trots op ons eigen borduuratelier en drukstudio. Als de specialist op het gebied van bedrijfskleding en promotioneel textiel hebben wij service hoog in het vaandel staan. Met een oppervlakte van 1600 m2 beschikt MW Bedrijfskleding over de grootste showroom van Nederland, waar alle kleding uitgebreid bekeken getest kan worden. Daarnaast beschikken wij over de beste machines om alle werkkleding te bedrukken en te borduren. Naast onze showroom reizen onze adviseurs stad en land en komen zij graag naar jou toe om een afspraak of pas-sessie op locatie te houden. Dankzij onze vele merken kunnen wij bedrijfskleding leveren aan horeca bedrijven, zorginstellingen, sportclubs, supermarkten, pretparken en meer. Dit doen wij voor bedrijven in heel Nederland. Van Groningen tot Amsterdam en van Rotterdam tot aan Utrecht.

Bedrijfskleding borduren in eigen huis

Bedrijfskleding borduren in eigen huis

Dankzij onze eigen borduuratelier kunnen wij bedrijfskleding in eigen borduren en voorzien van logo’s van de hoogst mogelijke kwaliteit. Wij borduren onder andere: werkkleding, blouses, schorten, overhemden, shirts, softshell jassen, horeca kleding, overalls en mutsen. Voor het borduren brengen wij slechts éénmalig kosten in rekening voor de borduurkaart. Daarnaast krijg je altijd een gratis sample toegestuurd. Pas bij goedkeuring op de sample beginnen wij met het borduren van bedrijfskleding. Naast logo’s kunnen wij ook namen en andere opdrukken bedrukken. Dit is bij ons al mogelijk vanaf kleine aantallen.

Bedrijfskleding bedrukken met zeefdruk of transferdruk

Bedrijfskleding bedrukken met zeefdruk of transferdruk

Naast het borduren van bedrijfskleding en werkkleding kunnen wij ook alle kleding voorzien van logo’s en andere opdrukken doormiddel van zeefdruk en transferdruk. Het printen van logo’s gebeurt veelal op t-shirts, truien en blouses en overhemden. Bedrukken is ideaal bij sportkleding, promotionele kleding en horeca kleding. Op het gebied van sportkleding bedrukken wij veelal voetbalshirts en hardloopshirts. Voor de horeca worden voornamelijk koksbuizen, horeca blouses en polo’s voorzien van een bedrukking. Net als bij het borduren, kunnen wij ook bedrijfskleding bedrukken in kleine en grote aantallen.

Bedrijfskleding custom made laten maken

Bedrijfskleding custom made laten maken

Wanneer je op zoek bent naar jouw eigen custom made kledinglijn voor jouw collega’s of medewerkers, ben je bij MW Bedrijfskleding aan het juiste adres. Bij ons kan je jouw eigen t-shirts, blouses, jassen, truien, schorten, sloven en nog veel meer geheel naar eigen wens laten maken. Hierdoor kunnen wij de werkkleding volledig in de kleuren van jouw huisstijl laten ontwikkelen. Naast het laten maken van jouw eigen bedrijfskleding kunnen wij ook helpen bij het ontwikkelen van sportkleding en teamkleding.

Werkkleding voor beroepsopleidingen

Werkkleding voor beroepsopleidingen

Naast werkkleding, zorgkleding, sportkleding en promotionele kleding leveren wij ook kleding aan leerlingen voor beroepsopleidingen voor vele MBO-scholen in Noord-Nederland en Oost-Nederland. Zo leveren wij kleding voor kappersopleidingen, facility opleidingen, beveiligingsopleidingen en sportopleidingen. Scholen die wij tot onze klanten mogen rekenen zijn het Alfa-College Groningen, Hoogeveen en Hardenberg, Friesland College Leeuwarden en Heerenveen, Drenthe College Assen, Meppel en Emmen, Noorderpoort College in Groningen en Winschoten en het ROC Friese Poort in Drachten.

Werkkleding en bedrijfskleding passen op locatie

Werkkleding en bedrijfskleding passen op locatie

MW Bedrijfskleding is gevestigd aan de A7 in Leek. Hier beschikken wij over een showroom van 1600 m2. Hier geven onze adviseurs advies op maat onder het genot van een heerlijke bak koffie. Mocht het nou niet mogelijk zijn om ons te bezoeken, dan komen wij net zo graag naar jou toe voor een pas-sessie op locatie. Maak dan vrijblijvend een afspraak.

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid