Ruime collectie van professionele merken

Voor o.a. een gezondheidswinkel werken wij uitsluitend met het professionele merk Clique. Het merk levert polo’s voor een bloemist, maar hebben ook een prachtige collectie polo’s voor opticiens. De polo’s zijn trendy en modern met de perfecte pasvorm. Ook zijn de polo’s uitermate geschikt voor o.a. een boekenwinkel, fietsenmakers, drogisterijen en bloemenwinkels.

Retail polo’s met logo borduren of bedrukken

Maatwerk is dé specialiteit van MW Bedrijfskleding. Dankzij ons eigen borduuratelierdrukstudio en onze coupeuses kunnen wij de polo’s volledig personaliseren naar de stijl van jouw bedrijf. Wij bedrukken en borduren werkkleding met logo’s, namen en opdruk volledig zelf, waardoor wij de kwaliteit van concept tot logistiek volledig controleren. Wil je liever je eigen polo ontwerpen? Geen probleem, ook dat is mogelijk. Kies zelf de kleur polo, knopen, manchetkraag en boordkraag, Daarnaast heb je keuze uit meerdere pasvormen voor mannen en vrouwen. Ga je voor regular fit, modern fit of liever slim fit?

Bezoek onze 1600m2 showroom in Leek

Wil je graag meer informatie en advies over retail polo’s? Bezoek dan onze showroom, spreek één van onze adviseurs en ontwerp samen jouw unieke polo. In onze showroom, gelegen aan de A7 tussen Groningen en Drachten, vind je de grootste collectie polo’s onder één dak.

Lees meer