Retail Bedrijfskleding

Heb jij een eigen verswinkel of bedrijf in de retail, zoals een slagerij of bakkerij? Of ben jij de trotste eigenaar van een eigen kapsalon? Dan ben je aan het goede adres!

Wij werken voor

Retail bedrijfskleding maakt het verschil

Professionele retail bedrijfskleding is een goede manier om je als bedrijf te onderscheiden van jouw concurrenten. De juiste werkkleding draagt bij aan de uitstraling en herkenbaarheid van je medewerkers. MW Bedrijfskleding bedient veel retailers en verswinkels voor vlees, vis, groenten, brood en delicatessen. Ook voor jouw concept hebben we passende bedrijfskleding retail! Wij beschikken over een zeer ruim assortiment truien, blouses en overhemden, polo’s, T-shirts, pantalons, sloven en werkschoenen.

Professionele veiligheidsschoenen van de beste merken

Een werk outfit is niet compleet zonder geschikte werkschoenen. In ons assortiment vind je uitsluitend schoenen met volledige bescherming: al onze schoenen hebben bijvoorbeeld veiligheidsneuzen, anti-perforatiezolen of antislipzolen, goedgekeurd volgens EN ISO 20345:2011. Het belangrijkste deel van uw uitrusting, uw lichaam, verdient grote veiligheid. Goed loopcomfort is van groot belang en daarom een essentieel aandachtspunt voor ons. Zo worden alle schoenen van Mascot van tevoren getest, zowel in het laboratorium als in de praktijk. Perfecte ergonomie, ondersteuning en stootabsorptie, ook bij lange werkdagen. Meer weten over de veiligheidsklassen bij werkschoenen? Lees:

 Wat betekenen de veiligheidsklassen voor veiligheidsschoenen?

Retail bedrijfskleding bedrukken of borduren?

Wij vinden het belangrijk dat jouw medewerkers aangenaam herkenbaar zijn. In ons eigen borduuratelier en drukstudio bedrukken en borduren wij alle kledingstukken met logo’s en namen. Nieuwsgierig? Kom vrijblijvend langs in onze showroom aan de A7 in Leek, tussen Drachten en Groningen. Neem een kijkje in de showroom van maar liefst 1600 vierkante meter groot en laat je adviseren door één van onze adviseurs.

Lees meer