MW Bedrijfskleding is de specialist in promotionele vesten

Kom langs in onze showroom en bekijk ons complete aanbod in promotionele vesten van diverse merken! Onze adviseurs kunnen jou tijdens een heerlijke bak koffie uitgebreid bijstaan en adviseren. Wanneer dit voor jou niet mogelijk is, komen wij natuurlijk ook graag naar jou toe. Dat is geen probleem. Onze pas-bus rijdt dagelijks stad en land af om bedrijven, evenementen en merken te voorzien van de beste promotionele truien.

Keuze in overvloed dankzij het grootste assortiment in truien en vesten

Of je nou op zoek bent naar een comfortabele vesten voor mannen en vrouwen of voor kinderen. Wij hebben het. Door onze vele merken, waaronder CliquePrinter en Santino, kunnen wij promo kleding leveren vanaf XS doorlopend tot 7XL en in alle kleuren van de regenbouw. Op zoek naar promo wear in de kleur groen? Dan zorgen wij voor groene vesten of een vest met subtiele groene accenten. Daarnaast is er nog keuze uit meer dan 30 andere kleuren, waaronder: rood, geel, paars, oranje, wit, zwart, grijs, navy blue, fluoriserend geel of fluoriserend oranje. Ideaal voor het WK voetbal of andere wereldkampioenschappen.

Laat je inspireren en kom vrijblijvend langs in onze showroom

Wil je graag meer informatie over promotionele kleding en vesten in het bijzonder? Bezoek dan vrijblijvend onze showroom in Leek. Hier vind de grootste collectie aan bedrijfskleding onder één dak. Daarnaast krijg je uitgebreid advies van onze adviseurs onder het genot van een heerlijke bak koffie. Ook vertellen zij graag alle mogelijkheden met betrekking tot het bedrukkenborduren en personaliseren van de promotionele kleding.

Lees meer