Promotionele blouses en overhemden

Bent u op zoek naar herkenbare promotionele blouses en overhemden? Wij hebben een uitgebreide collectie promotionele blouses en overhemden in vele varianten.

Promotionele blouses en overhemden

Geslacht

Kleur

Maat

Pasvorm

Materiaal

Filters

Resultaat 1–20 van de 87 resultaten wordt getoond

Val op in een aangenaam herkenbare blouse of overhemd

Blouses en overhemden zijn representatief en vallen uitstekend op. Daarom zijn blouses en overhemden ook uitstekend te gebruiken als promo kleding. De overhemden voor heren zijn leverbaar met zowel korte als lange mouwen en hebben een moderne pasvorm. De overhemden zijn hoogwaardig afgewerkt, duurzaam en zijn zeer comfortabel. De damesvarianten hebben eveneens mooie pasvormen en zijn daarnaast ook nog makkelijk te strijken, kleurvast en slijtvast. Dankzij merken als CliqueSantinoPrinter en James Harvest Sportswear hebben wij een uitgebreide collectie shirts in vele varianten: geruit, gestreept, slim fit, regular fit, lange mouwen, korte mouwen en meer.

Wat is het verschil tussen een blouse en een overhemd?

Het verschil tussen een blouse en een overhemd is erg vrij klein. de termen blouse en overhemd worden vaak door elkaar gebruikt, al zijn er wel enkele verschillen. Blouse wordt meestal gebruikt voor de vrouwelijke variant van een overhemd en een overhemd is altijd voor mannen. Blouses voor dames waren vroeger getailleerd en overhemden voor heren waren wijd. Maar door de komst van de slim-fit vloeien dames blouses en heren overhemden in elkaar. Daarnaast werd een blouse zowel in als uit de broek gedragen en een overhemd vrijwel altijd in de broek. Ook hier zet de trend van de heren door, want de overhemden van heren zijn nu ook verkrijgbaar in kortere varianten en kunnen hierdoor eveneens uit de broek gedragen worden voor casual touch.

Ook voor representatieve blouses en overhemden het juiste adres

Naast promo shirts voor dames en heren heeft MW Bedrijfskleding ook hoogwaardige blouses en overhemden voor beroepen als verkopers, vertegenwoordigers, directieleden en front-office medewerkers. Dankzij prachtige A-merken als Ledub en J. Harvest & Frost hebben wij een unieke collectie luxe blouses en overhemden die ingezet kunnen worden als representatieve bedrijfskleding. In onze eigen borduuratelier borduren wij tevens alle bedrijfskleding met logo’s, namen en andere opdrukken met de hoogst mogelijke kwaliteit. Eerst zien, dan geloven? Kom eens langs in onze ruime winkel aan de A7 in Leek, tussen Groningen en Drachten, en laat je inspireren!

Lees meer