Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

Portfolio

Trots op ons visitekaartje

Trots op ons visitekaartje

We kunnen je natuurlijk heel veel vertellen over wat wij allemaal doen bij MW Bedrijfskleding. En eerlijk is eerlijk: dat doen we ook graag. Maar eigenlijk kunnen we je veel beter laten zíen wat we in onze mars hebben. Een beter visitekaartje van onze bedrijfskleding dan onze portfolio hebben we dan ook niet. Bekijk zelf maar eens op welke cases we trots zijn en wat we voor onze opdrachtgevers doen. Laat je overtuigen door hun verhaal.

Cases

Cases

Wij zijn blij met onze klanten en doen er alles aan om hen van dienst te zijn. Onze cases tonen een selectie aan opdrachtgevers met een bijzondere ‘hulpvraag’. Wie zijn ze, wat was hun vraag, en hoe hebben wij ze kunnen helpen?

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Wij hebben prachtige opdrachtgevers in de meest uiteenlopende sectoren waar wij voor mogen werken. Benieuwd voor wie wij allemaal werken?

Downloads

Downloads

Benieuwd naar ons ruime assortiment aan bedrijfskleding en werkkleding? Bij ons kun je terecht voor bedrijfskleding voor elk beroep, zoals bedrijfskleding voor slagers, bakkers, hoveniers, schilders, receptie, zorg, beurzen en horeca. MW Bedrijfskleding biedt een ruim assortiment aan bedrijfskleding, werkkleding, horeca kleding, zorgkleding, promotionele kleding, representatieve kleding en sportkleding. Download gratis onze catalogi van onze merken.

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid