Sixton Peak

De veiligheidsschoenen van Sixton staan voor veilig en comfortabel werken, zonder daarbij in te leveren op stijl. De collectie is toonaangevend en onderscheidend. Met diverse lijnen biedt de Italiaanse producent een overtuigende veiligheidsschoen voor werkzaamheden in elke branche.

Automotive werkschoenen

Door de nauwkeurige afwerking van de automotive werkschoenen van Sixton Peak zijn deze schoenen flexibel, comfortabel en hebben ze een degelijke uitstraling


Meer informatie

Beveiligingsschoenen

Beveiligingsschoenen van Sixtion Peak hebben een perfecte combinatie van uitstraling en veiligheid. Door de lichte veiligheidsneus is de schoen voorzien van een unieke pasvorm en comfort.


Meer informatie

Bouw en industriële werkschoenen

De sterke en veilige werkschoenen van Sixton Peak zijn zeer geschikt voor de bouw en industriële sector. De schoenen zijn gemaakt van dynamische en duurzame materialen waardoor de kwaliteit wordt gewaarborgd.


Meer informatie

Facilitaire werkschoenen

De facilitaire werkschoenen van Sixton Peak zijn perfect voor de facilitaire dienst. Door de materialen die zijn gebruikt zijn de schoenen niet alleen veilig, maar ook comfortabel


Meer informatie

Horeca werkschoenen

In de horeca is het belangrijk dat werkschoenen hygiënisch, comfortabel en veilig zijn. Doordat deze schoenen voldoen aan de SRC anti-slip normering slipt de schoen niet bij een voorwaartse en achterwaartse beweging.


Meer informatie

Retail en verswinkel werkschoenen

Op zoek naar schoenen die niet alleen veilig zijn, maar ook modieus? Dan zijn de retail en verswinkel werkschoenen van Sixtion Peak de perfecte match. De schoenen zijn voorzien van een lichte aluminium neus wat een perfecte pasvorm creëert. Daarnaast zijn de schoenen op de Italiaanse manier afgewerkt, waardoor je niet alleen veilig voor de dag komt maar ook modieus.


Meer informatie

Transport en logistiek werkschoenen

Geschikt voor zware werkomstandigheden door een zorgvuldig productiemethode. De transport en logistieke werkschoenen van Sixtion Peak zijn veilig, flexibel en comfortabel.


Meer informatie

Zorg werkschoenen

In de zorg staat hygiëne voorop. Met de zorg werkschoenen van Sixton Peak wordt reinheid gewaarborgd. Tevens zijn deze schoenen comfortabel door de buigzame zool. En doordat de schoenen voldoen aan de SRC anti-slip normering zijn ze ook uitermate veilig.


Meer informatie

Italiaanse vakmanschap met Sixton Peak

Benieuwd naar deze prachtige collectie werkschoenen? Bezoek de spiksplinternieuwe shop-in-shop in onze ruime showroom in Leek en krijg advies op maat van één van onze adviseurs. Wij zijn op werkdagen geopend van 08:30 tot 17:30. Mocht dat nou niet goed uitkomen? Dan kan er ook altijd een afspraak gemaakt worden buiten de reguliere tijden om of een pas-sessie op locatie. Sixton luistert naar de wensen van afnemers en dragers én vertaalt deze met geavanceerde technieken als Outdry en Duo microfiber hielvoering naar steeds betere producten. Het allerbeste uit de Italiaanse markt, met voor elke situatie een sterke, degelijke schoen. Dat is Sixton Peak.