Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

Sixton Peak werkschoenen

De veiligheidsschoenen van Sixton staan voor veilig en comfortabel werken, zonder daarbij in te leveren op stijl. De collectie is toonaangevend en onderscheidend. Met diverse lijnen biedt de Italiaanse producent een overtuigende veiligheidsschoen voor werkzaamheden in elke branche.

Kwaliteit & service

Kwaliteit & service

Sixton Peak staat voor design, harmonie, nauwkeurigheid, vakmanschap en kwaliteit. De schoenen voldoen aan veiligheid en comfort. Ze hebben altijd iets speciaal en daarbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen klassieke of sportieve modellen die zowel mannen als vrouwen het beste bieden op het gebied van pasvorm en bescherming. Doordat de fabriek van Sixton Peak in Europa staat en er grote voorraden zijn, kunnen we snel leveren.

Veiligheidsschoenen die voldoen aan alle eisen en normen

Veiligheidsschoenen die voldoen aan alle eisen en normen

Veiligheidsschoenen moeten in sommige gevallen voldoen aan enkele normeringen. Schoenen met S3 normering zijn voorzien zijn van een stalen, composite of aluminium veiligheidsneus. Deze schoenen bieden bescherming tegen vallende voorwerpen. Schoenen met S2 normering hebben ook een stalen, composite of alumium veiligheidsneus. Daarnaast hebben ze schokdempende hakken, een gesloten hiel en antistatische eigenschappen.

Assortiment werkschoenen

Italiaanse vakmanschap met Sixton Peak

Benieuwd naar deze prachtige collectie werkschoenen? Bezoek de spiksplinternieuwe shop-in-shop in onze ruime showroom in Leek en krijg advies op maat van één van onze adviseurs. Wij zijn op werkdagen geopend van 08:30 tot 17:30. Mocht dat nou niet goed uitkomen? Dan kan er ook altijd een afspraak gemaakt worden buiten de reguliere tijden om of een pas-sessie op locatie. Sixton luistert naar de wensen van afnemers en dragers én vertaalt deze met geavanceerde technieken als Outdry en Duo microfiber hielvoering naar steeds betere producten. Het allerbeste uit de Italiaanse markt, met voor elke situatie een sterke, degelijke schoen. Dat is Sixton Peak.

Elektrostatische ontladingzolen voor optimaal comfort

ESD staat voor Electro Static Discharge ofwel elektrostatische ontlading. Door de ESD toepassing in het Sixton Peak veiligheidsschoeisel worden elektrostatische schokken voortdurend en effectief afgevoerd naar de grond. Door een toename in het gebruik van elektronisch apparatuur binnen diverse werkomgevingen, neemt de vraag naar ESD schoeisel toe. Hierbij wordt er altijd gezocht naar een optimale mix van absolute veiligheid, grip, stabiliteit, optimaal comfort, duurzame kwaliteit, hittebestendigheid en flexibiliteit.

Veiligheidsschoenen die voldoen aan alle eisen en normen

Veiligheidsschoenen moeten in sommige gevallen voldoen aan enkele normeringen. Schoenen met S3 normering zijn voorzien zijn van een stalen, composite of aluminium veiligheidsneus. Deze schoenen bieden bescherming tegen vallende voorwerpen en de indeuk resistentie is tenminste 200 Joule. Ze hebben een verhoogde weerstand tegen binnendringen van water en hebben antistatisch eigenschappen. De zool is een anti perforatie veiligheidszool van staal of Kevlar. Schoenen met S2 normering hebben ook een stalen, composite of alumium veiligheidsneus. Daarnaast hebben ze schokdempende hakken, een gesloten hiel en antistatische eigenschappen.

Werkschoenen met OutDry technologie

Outdry is een technologie voor het waterbestendig maken van schoeisel. Dankzij een uniek lamineringsproces wordt het zeer fijne Outdry membraan gelijkmatig aangebracht tegen de binnenkant van het buitenmateriaal. Elk punt waar water in het schoeisel binnen zou kunnen dringen wordt perfect gedicht. Het grote voordeel van deze technologie, ten opzichte van het traditionele “sok-membraan”, is dat water nu niet binnen kan dringen tussen het buitenmateriaal en het membraan.

Lees meer
© 2022 MW Bedrijfskleding
4,7/5/5 65 beoordelingen
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid