Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

Cutter & Buck

Cutter & Buck, een merk afkomstig uit de Pacific Northwest. Het merk beschikt over een gevarieerde collectie waarin er voor elk weertype iets geschikt is vanwege het bijzondere klimaat in de Pacific Northwest. Het merk is in 1989 opgericht specifiek voor het buitenleven met als hoofddoelgroep, de veeleisende golfer.

De perfecte outfit voor elke gelegenheid

De perfecte outfit voor elke gelegenheid

Wat begon als een sportief kledingmerk dat er netjes uit moest zien op de golfbaan is uitgegroeid tot een merk dat geschikt is voor de volledige collegiale kledingmarkt. Het is zowel geschikt als promotionele, representatieve en sport kleding.

Laat uw personeel nooit in de kou staan

Laat uw personeel nooit in de kou staan

Door de steeds veranderende weersomstandigheden in de Pacific Northwest is er met ieder artikel uit de uitgebalanceerde collectie rekening gehouden met de elementen van de natuur. Wij bieden kleding aan dat geschikt is voor zowel extreme kou als enorme hitte.

Perfecte prijs-kwaliteitverhouding

De collectie van Cutter&Buck leent zich uitstekend voor grote hoeveelheden promotionele kleding zonder toegevingen op het gebied van kwaliteit en met een gunstig prijskaartje. Die uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is het gevolg van een doordachte keuze van eenvoudige ontwerpen.

Steeds meer bedrijven kiezen nu voor bedrijfskleding

Ten eerste omdat ze een goede indruk willen maken, en ten tweede omdat ze de teamgeest en het gevoel van eigenwaarde van hun medewerkers willen versterken. De modulaire catalogus bevat kleding voor mannen en vrouwen en de verschillende stukken kunnen vrijwel onbeperkt worden gemengd en gecombineerd. De Premium, Modern, Casual, Basic en Outdoor collecties zijn de ideale combinatie van mode en functionaliteit en voorzien in een breed scala aan verschillende vereisten. Ze vertegenwoordigen allemaal veel waar voor hun geld.

De promotionele kleding van Cutter&Buck heeft één doel

Alle kleding van Cutter&Buck is ontwikkeld vanuit één hoofddoel: het moet een goede drager zijn voor je merk en je boodschap. Dit houdt in dat de kleding gemaakt wordt van een mooi materiaal wat op verschillende manieren veredeld kan worden. Het brede kleurenpalet maakt het mogelijk om mooi aan te kunnen sluiten bij de huisstijl. En de ruime maatbogen en verschillende pasvormen voor dames, heren en kinderen zorgen ervoor dat iedereen in uw bedrijf jouw merk en de boodschap met trots kan dragen.

Printer Active Wear bedrukken/borduren bij MW Bedrijfskleding

Promotionele kleding werkt natuurlijk het beste wanneer jouw logo, slogan of persoonlijke opdruk zichtbaar is. Daarom bedrukken en borduren wij alle gewenste kleding in onze eigen borduurstudio en drukatelier. Hierdoor kunnen wij snel en vakkundig te werk gaan en bewaken we zelf de kwaliteit. Kleding bedrukken en borduren is bij ons al mogelijk in kleine oplages. Maak voor meer informatie een vrijblijvende afspraak of kom een heerlijk kopje koffie drinken bij ons in de 1600m2 showroom, gelegen in Leek.

Lees meer
© 2022 MW Bedrijfskleding
4,7/5/5 65 beoordelingen
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid