Professionele werkbroeken van Mascot Workwear

Mascot Workwear staat erom bekend een brede en moderne selectie van hoogwaardige werkbroeken te hebben. In welke branche je ook werkt, je kunt veilig en comfortabel werken in de slijtvaste werkbroeken van Mascot Workwear. Bij het kiezen van werkbroeken zijn er veel zaken waarmee rekening moet worden gehouden. Allereerst is het uiterst belangrijk om de juiste maat en beenlengte te kiezen. Bij Mascot Workwear vind je tot 21 verschillende taillematen en vier verschillende beenlengtes. Daarnaast kunnen sommige werkbroeken zelfs nog meer in het been worden verlengd. De juiste maatlengte heeft bijvoorbeeld grote invloed op de juiste plaatsing van uw kniezakken. Mascot Workwear heeft ook een breed scala aan accessoires, zoals kniebeschermers, riemen en holsterzakken, waardoor de werkbroeken nog meer functionele opties hebben.

CORDURA en Kevlar zijn moderne technieken in werkkleding

De broek moet ook slijtvast zijn, zodat u na slechts een korte tijd geen gaten op de knieën of in de zakken draagt. Dat is de reden waarom Mascot Workwear zich verbonden heeft met stoffen zoals CORDURA® en Kevlar®, die wereldwijd worden erkend vanwege hun slijtvastheid en doorsteekweerstand. Wanneer uw werkbroek op zichtbare plaatsen wordt verstevigd, kunnen ze zware slijtage aan – week na week.

Werkbroeken van Mascot Workwear zijn gemaakt van de beste materialen

Wanneer je een werkbroek koopt, moet je niet alleen kijken naar de juiste kleur, functies en pasvorm. Ook de stofkwaliteit en het gewicht van de werkbroeken zijn ook belangrijk. Mascot Workwear heeft broeken van een waterafstotend vier-weg stretchmateriaal met uitzonderlijke bewegingsvrijheid, een laag gewicht wordt gecombineerd met een zeer hoge duurzaamheid en afneembare holsterzakken en knieheuptassen.

Lees meer