Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

Post-Plaza Hotel & Grand Café

Onze taak: het samenstellen van een kledingpakket dat past in de authentieke omgeving van Post Plaza. Na meerdere afspraken in onze showroom en op locatie bij Post-Plaza zijn diverse ideeën uitgewerkt en omgezet naar concept. Onze sales medewerker Anneke heeft er een eigentijdse draai aan gegeven.

Authentiek met een eigentijdse draai

Authentiek met een eigentijdse draai

Bij Post-Plaza werken ontzettend veel medewerkers, van sous-chef tot Hotelmanager en van barista tot receptioniste. Daarom is de collectie volledig afgestemd op afdeling. Met als basis een wit overhemd of koksbuis dit in combinatie met een stoer halterschort. De barista’s van het Grand Café dragen dit halterschort met leren accenten, deze zijn niet te missen. De receptie heeft gekozen voor een lichtgrijze chino met daarop een chique blouse. Informeel en eigentijds, zo mogen we de collectie van Post-Plaza wel noemen.

Stoer in uiterlijk, lazy in onderhoud

Stoer in uiterlijk, lazy in onderhoud

Lui het weekend afsluiten, dat kan op zondag bij Post-Plaza! De bedrijfskleding is hierop afgestemd, lazy in onderhoud. De spierwitte blouses zijn strijkvriendelijk, zelfs als deze een aantal keren zijn gewassen. Oh ja, voordat we het vergeten. De stoere halterschorten kunnen tegen een stootje: slijtvast.

Een ode aan de postbode

Een ode aan de postbode

Gelegen aan een van de mooiste straten in Leeuwarden. Een uniek Grand Café met hotel, gevestigd in het karakteristieke oude postkantoor van Leeuwarden, historie die teruggaat tot 1885. In 2015 is het oude Postkantoor volledig gerestaureerd en kreeg het unieke gebouw een tweede leven als grootstedelijk Grand Café met 42 hotelkamers. De details verklappen de historie van het pand, ode aan de postbode.

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid