Blouses en overhemden

Ben jij opzoek naar een nette blouse of overhemd? Op deze pagina proberen je verder te helpen door blouses en overhemden in verschillende kleuren en maten te beschikking te stellen

Blouses en overhemden

Geslacht

Kleur

Maat

Pasvorm

Materiaal

Filters

Resultaat 1–20 van de 91 resultaten wordt getoond

Nette kleding voor representatieve beroepen

In ons brede assortiment hebben wij de beste overhemden en blouses in verschillende maten en kleuren voor jou uitgelicht. Onze blouses en overhemden zijn onder andere verkrijgbaar in het blauw, wit, zwart, beige, rood, grijs en andere kleuren. XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL en 4XL zijn de maten die wij voor jou leverbaar hebben gemaakt. Prachtige merken als J. Harvest & Frost, FITS en GREIFF hebben wij opgenomen in de collectie. De blouses en overhemden zijn uitstekend te combineren mijn onze blazers en colberts uit de collectie. Dankzij onze nauwe samenwerking kunnen wij snelle levertijden realiseren.

Drukken en borduren

Om bedrijfskleding nog persoonlijker te maken kun je gebruik maken van onze druk -en borduurdiensten op onze locatie in Leek. Leek ligt tussen Groningen en Drachten aan de A7. Kom gerust langs om de mogelijkheden te bespreken of neem contact op met één van onze medewerkers.

Lees meer