Beveiligingskleding

Ook voor beveiligers en security bedrijven heeft MW Bedrijfskleding ruime keus in werkkleding. Van werkbroeken tot bomberjacks en van commandotruien tot veiligheidsschoenen. In onze showroom in Leek hebben wij een zeer uitgebreide en specifieke collectie beveiligingsschoenen van Sixton Peak.

MW Bedrijfskleding: Specialist in uniformen voor beveiligingsbedrijven

Voor beveilingerskleding en uniformen gelden wettelijke regels omtrent de kleur en bedrukking. Als specialist in bedrijfskleding voor beveiligingsbedrijven weten wij precies wat nodig is om de goedkeuring van Justis te verkrijgen. Dankzij onze professionele merken als Tricorp en Mascot hebben wij een ruime keuze aan kleding voor beveiligers en securitypersoneel. Naast een stoere commandotrui en een stevige parka of bomberjas kan je ook bij ons  terecht voor representatieve beveilingskleding wanneer dat noodzakelijk is. Denk aan een pak, gilet, colbert of pantalon.

Eisen omtrent bedrijfskleding van beveiligers- en securitymedewerkers

Alle medewerkers die beveiligingswerkzaamheden uitvoeren, zijn verplicht een uniform te dragen dat is goedgekeurd door de minister van Justitie en Veiligheid. Justis beoordeelt namens de minister of het uniform aan de eisen voldoet. Bij een aantal werkzaamheden is ontheffing van de uniformdraagplicht mogelijk. Zo mag de pantalon van donkerblauwe uniformen geen bies hebben, en een eventuele blouson of korte jas moet afwijken van die van de politie. Ook mogen de herkenningstekens, zoals vignetten, emblemen en logo’s, eveneens niet lijken op die van de politie. Tot slot mogen geen rangonderscheidingstekens worden aangebracht op de kleding. De werkkleding of uniformen van securitybedrijven moeten wel voorzien zijn van een herkenningsteken, zoals een logo, van de particuliere beveiligingsorganisatie en het embleem met het V-teken. Het V-teken is door de minister is vastgesteld voor particuliere beveiligers.

Beveiligingskleding voor beroepsopleidingen

Volg je een opleiding voor beveiliger? Ook dan zijn wij de ideale partner. MW Bedrijfskleding werkt samen met diverse middelbare scholen die beroepsopleidingen aanbiedt waar uniforme kleding noodzakelijk is. Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice of vraag bij je school naar de mogelijkheden.

Bedrijfslogo en V-teken borduren of bedrukken

Op onze locatie aan de A7 in Leek beschikken wij over een eigen borduuratelier en drukstudio waar wij het bedrijfslogo en V-teken op de juiste manier kunnen bedrukken en borduren. Dankzij onze specialisten kunnen wij de kwaliteit van het bedrukken en borduren waarborgen en weten wij dat de opdrukken aan de wettelijke eisen voldoen om een goedkeuring op het uniform te verkrijgen.

Lees meer