Beveiliging kleding

Voor het werken in de beveiliging is specifieke werkkleding vereist. Bij MW bedrijfskleding bieden we een uitgebreid assortiment beveiliging kleding van verschillende merken. We bieden luxe kostuums maar ook stevige werkkleding voor beveiliging van evenementen.

Met een eigen borduurstudio en kleding management systeem (KMS) voorzien we beveiligingsbedrijven, hospitality services en zelfstandige beveiligers van beveiliging kleding op maat.

Beveiliging kleding

Voor het werken in de beveiliging is specifieke werkkleding vereist. Bij MW bedrijfskleding bieden we een uitgebreid assortiment beveiliging kleding van verschillende merken. We bieden luxe kostuums maar ook stevige werkkleding voor beveiliging van evenementen. Met een eigen borduurstudio en kleding management systeem (KMS) voorzien we beveiligingsbedrijven, hospitality services en zelfstandige beveiligers van beveiliging kleding op maat.

Schoenen, werkkleding, jassen en nette kostuums

Iedere beveiligings klus is anders. Dat weten we als specialist in werkkleding maar al te goed. Het beveiligen van een festival vraagt om andere kleding dan bij persoonsbeveiliging, beveiliging in de nachthoreca of het beveiligen van een beurs.

Daarom bieden we zowel nette kostuums en overhemden van merken als: Greiff, Sunwill en Harvest & Frost. Als stevige werkkleding en schoenen zoals softshell jassen van Tricorp en Mascot en stevige broeken voor beveiligers van het merk Santino.

Voor facilitair medewerkers, service medewerkers en stewards van FC Groningen hebben we verschillende jassen geleverd. 370 in totaal. Allemaal voorzien van de bedrukking en borduring.

Bedrukken en borduren van beveiligingskleding

Als beveiliger is het belangrijk om herkenbaar te zijn. Zo moet de beveiligingskleding zijn voorzien van het V-teken en van een bedrijfslogo.

Om hoge kwaliteit en snelle levering te kunnen garanderen beschikken we over een eigen borduurstudio en faciliteiten om security kleding te bedrukken.

Waar moet security kleding aan voldoen?

Natuurlijk is het belangrijk dat beveiliging kleding comfortabel zit, gemaakt is van stevige materialen en lang mee gaat. Daarnaast zijn er ook een aantal wettelijke eisen waar beveiligingskleding aan moet voldoen. We hebben een aantal regels op een rij gezet waar we rekening mee houden bij het samenstellen van werkkleding voor beveiligingsbedrijven:

  • Alle kledingstukken moeten worden voorzien van een duidelijk bedrijfslogo. Dit bedrijfslogo mag niet lijken op het logo van de politie. Het bedrijfslogo mag daarom geen vlam-teken bevatten en ook niet zijn uitgevoerd in de kleuren goud, geel of koper.
  • Het V-teken moet duidelijk zichtbaar zijn. Vaak borduren we dit embleem op een duidelijk zichtbare plek
  • Verder is het niet toegestaan om kleding te dragen die lijkt op het uniform van de politie. Daarom kiezen de meeste beveiligingsbedrijven voor zwarte beveiligingskleding.

Meer weten over kleding voor je bedrijf? Kom snel in contact.

Jesper Schokker

Sales

Verschillende merken in ons aanbod

Klantcase: Voorbeeld
“MW Bedrijfskleding sloot het beste aan bij onze wensen. We voelen ons betrokken bij de omgeving waarin wij werken. Bij onze huurders en woningzoekenden natuurlijk. Maar dat betekent ook dat als het kan, we het liefst samenwerken met bedrijven in de omgeving.”

Naam Achternaam – Functie Bedrijf

De verschillende mogelijkheden van RWS kleding voor jouw bedrijf

Bij MW bedrijfskleding nemen we je graag alles uit handen als het om werkkleding gaat. We zijn op de hoogte over regels en kunnen je goed adviseren over welke werkkleding het beste past bij de werkzaamheden.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om signaalkleding te bedrukken of borduren met een bedrijfslogo. Dit zorgt voor een professionele uitstraling. zowel het bedrukken als borduren van werkkleding doen we in onze eigen studio.

Kleding Management Systeem

Voor zowel grote als kleine teams kan het regelen van bedrijfskleding een hele klus zijn. Van zorgen dat iedere college zijn of haar kleding op tijd krijgt. Tot het bestellen van een nieuw kledingpakket voor een nieuwe collega.

Hiervoor hebben we het kleding management systeem ontwikkeld. Met dit systeem geeft je organisatie de volledige controle over het bestel-, productie- en afleverproces. Het enige wat jij als bedrijf nog hoeft te doen is het aanleveren van het budget van je personeel!

Voordelen MW

Onze klanten