MW Bedrijfskleding: Specialist in zorgjassen voor medisch personeel

Ben jij op zoek naar medische zorgjassen in basic wit of een trendy en opvallende kleur als blauw, paars, rood of roze? Bij MW Bedrijfskleding hebben wij ruime keuze in zorgjassen in frisse kleuren, met een eigentijdse uitstraling. Kledingstukken waarin je prettig werkt en die je met plezier draagt. En geen zorgen, we hebben een flinke voorraad aan bedrijfskleding voor de zorg. Ook is het mogelijk om alle zorgjassen te personaliseren door deze te borduren of te bedrukken met het logo van jouw tandartspraktijk, thuiszorginstelling, dokterspraktijk of apotheek. Aangenaam herkenbaar, daar staan wij voor bij MW Bedrijfskleding.

Zorgjassen leverbaar van verschillende A-merken

Dankzij onze professionele merken in zorgkleding kunnen wij een ruim assortiment aanbieden. Hierdoor heb jij de keuze tussen meerdere kleuren, stijlen en pasvormen en hebben wij altijd een passende zorgjas voor alle collega’s. Zo behoort De Berkel, marktleider in zorgkleding, tot onze merken. Ook Segers en Haen behoren tot onze merken. Bovendien zijn er in ons aanbod zorgjassen terug te vinden die zijn gemaakt van verschillende materialen zoals bijvoorbeeld katoen en polyester. Welk materiaal jij ook het fijnste mag vinden, het behoort allemaal zonder probleem tot de mogelijkheden!

Ontdek ons assortiment zorgjassen in onze showroom

Ben je op zoek naar mooie, kwalitatieve en bovendien ook hygiënische zorgjassen? Kom dan vrijblijvend langs in 1600 m2 grote showroom aan de A7 in Leek, nabij Groningen en Drachten, en ontdek de eindeloze mogelijkheden in zorgjassen en zorgkleding. Daarnaast helpen onze adviseurs graag om samen tot een zorgjas te komen die volledig aansluit op de huisstijl van jouw zorginstelling. Ook kunnen op onze eigen borduurafdeling alle zorgjassen voorzien van namen en logo’s. Onze specialisten bedrukken en borduren het bedrijfslogo met de hoogst mogelijke kwaliteit, zodat de zorgjassen langdurig meegaan.

Lees meer